Всеки, който обича Коледа, знае, че най-хубавата част от този период от годината е, когато по радиостанциите започнат да вървят хит след хит на коледна тема.

Тази музика може да приповдигне настроението ви и в най-облачния ден!

А знаете ли, че любимата ви песен говори за вашия характер? Да, така е. Представяме ви няколко английски песни, уви, с описание на български нямаме.

Jingle Bells

Какво казва тази песен за теб: Ти предпочиташ Коледата да е в класически стил. Оценяваш елегантния декор, но освен това коледните лампички задължително присъстват в дома ти.

I'm Dreaming of a White Christmas

Какво казва тази песен за теб: Мек сняг вали навън. Огън пламти. Свещниците са запалени и се отразяват в прозореца. За теб Коледата е време на спокойствие и тишина, когато можеш да усетиш магията във въздуха.

Baby, It's Cold Outside

Какво казва тази песен за теб: Коледата е време за за гушкане. Дали ще е край огъня в камината или пък край коледното дърво, ти обичаш да се сгушиш под топлото одеало и в компанията на любими хора.

We Wish You a Merry Christmas

Какво казва тази песен за теб: За теб празниците са време за теб и за пицааа.... Обичаш да празнуваш традиционно, но и да добавяш нещо ново в цялата атмосфера и ритуалност.

Rudolph the Red Nosed Reindeer

Какво казва тази песен за теб: Червеното е цвят, който събужда в теб коледния сезон. Другите празници от годината може да използват различни цветове, но за теб една Коледа не е Коледа, ако няма червено на елхата.

Santa Claus is Coming to Town

Какво казва тази песен за теб: Коледата те прави носталгичен. Ако зависеше от теб, би започнал да украсяваш празнично в първата секунда, в която усетиш празника във въздуха. Всъщност, иска ти се да е 25 декември целогодишно.

Silent Night

Какво казва тази песен за теб: Ти би искал декорацията да е елегантна, класическа и успокояваща. Наслаждаваш се на мира и спокойствието. Усещаш се доволен от факта, че можеш да седиш комфортно на канапето, да дършиш чаша топла напитка в ръка и да гледаш как светлините на елхата примигват.

Let It Snow

Какво казва тази песен за теб: Ти обичаш снега. Когато навън няма сняг, тъжиш.

Over the River and Through the Woods

Какво казва тази песен за теб: Ти си човек на природата. Обичаш да украсяваш дома си с декоративни елементи, които преливат с околната среда. Любимият ти ден е Коледа, тъй като тогава се отварят подаръците под елхата.

Rockin' Around the Christmas Tree

Какво казва тази песен за теб: За теб празниците означават едно - партита. Когато твоите роднини и приятели прекрачат прага на дома ти, те знаят, че настава време за луд купон!

The 12 Days of Christmas

Какво казва тази песен за теб: За теб Коледа не се изчерва с 25 декември. Ти започваш да декорираш още през ноември. Добре де, октомври. И не те вълнуват мотиви, цветове, съчетания - ти си прекалено екстравагантен, за да те ограничават.