В началото на всяка нова година си обещаваме да се храним здравословно, да третираме всекидневно, за да се сдобием с мечтаното тяло и да укрепим здравето си.

След първите кратки седмици, в които вече сме си купили карта за фитнес и дори сме я използвали няколко пъти, обаче нещата се променят и ежедневието ни кара да забравим за лекомислено даденото обещание.

Наместо само да бленувате за новия си активен живот, защо просто не превърнете вашия офис във фитнес зала?

Можете да го направите с помощта само на една джаджа. OfficeGym се прикрепя за стола и ви позволява да тренирате, без да напускате бюрото си.

Тя може да се постави на всеки стол, който разполага с облегалка. Позволява ви да правите няколко различни упражнения, за които не е нужно да ставате от бюрото.

Вижте още: Седем лесни трика да не седите толкова много в офиса

Разбира се, джаджата не може да замести ежедневните разходки, така че ще трябва да се постараете по-често да пропускате асансьора за сметка на стълбите, както и да се простите с колата или градския транспорт поне три пъти седмично.

Но тренировката с OfficeGym е особено полезна за горната част на тялото, както и за раздвижване и тонизиране след цял ден седене на бюрото.

С джаджата можете да се сдобиете срещу 129 долара.