И този месец VIVACOM изненадва своите абонати с изключително атрактивни цени на допълнителни пакети за най-предпочитаните телеком услуги – национални минути за разговори и мобилен интернет на максимална скорост.

От началото на февруари всеки клиент на телекома, който сключва нов или преподписва съществуващ договор на тарифен план SMART, може да прибави към него допълнителен пакет минути за още повече разговори с всички национални мрежи.

Като най-практична комбинация за потребителите се отличава Smart M (такса 17.99 лева в комбинация с друга услуга) с активиране на допълнителен пакет за неограничени минути към всички мрежи в страната само за 4.00 лв. на месец. Промоционалните условия важат за целия срок на договора.

За абонатите, които предпочитат да сърфират повече в мрежата, VIVACOM предлага удвояване на МВ на максимална скорост в избрания от тях SMART план срещу само 1 лев на месец.

Промоцията на допълнителни пакети за минути и мегабайти е валидна до края на месец февруари за избрани планове от тарифна линия SMART.