Очертава ли се да прекарате летните месеци между стените на офиса? Вероятно това скорошно бъдеще провокира у вас негативни емоции... навън е слънчево, а вие сте осветени от флуоресцентните лампи по тавана.

Напредничави компании от цял свят вече са намерили успешен подход към летните месеци и отпускарското настроение на служителите. Ето няколко примера, които ще ви уверят в това.

1. Galileo

От 2002 година насам компанията провежда образователни летни програми под формата на къмпинг. Екип от инструктори, съветници и стажанти извайват потенциала на всеки къмпингуващ. Те използвайт средства като изкуството, науката, технологиите и играта на открито.

Лятото е най-прекрасното време да сте на служба в Galileo.

2. Riviera

Компанията се опитва да използва напредничавите постижения в технологиите, за да предложи на служителите си мечтаната работа.

В този ред на мисли позволява на работниците си да се насладят на лятото. Сред опциите са - гъвкаво работно време, работа от дистанция, офис забавления и тиймбилдинг мероприятия.

3. Client Resources, Inc.

Компанията е основана през 1999 година. Това е поредното място, което ще ви позволи да се насладите на слънцето през лято 2016! Ще ви водят на пикник, на излет с лодка, ще играете плажен волейбол...

4. Imgur

Когато работата ти е да откриваш най-добрите неща в интернет, професията се превръща в забавление. Като служител на компанията, можете да се възползвате от 5-седмична парична помощ за практикуване на любимото си хоби.

5. Cortina Productions

Мисията на компанията е да създаде уникален профил и преживяване на музеите из цял свят. За целта се използват нови технологии.

Cortina Productions се грижи за щастието на служителите си. Затова, ако ви се прииска да поспивате рано сутрин, можете да си позволите да ходите на работа в по-късен час. Компанията позволява да нагласите графика си така, че да разполагате с достатъчно време за семейството си.

6. LivePerson

Компанията предлага толкова много забавления в офиса, че на служителите може да не им се прииска да излизат. Дори през летните месеци!

На разположение на служителите са различни играчки и пространства за игра с кег и др.

За ваше знание екипът на LivePerson се слави с рекордни постижения. Например, 160 изядени парчета пица всеки петък в офиса им в Ню Йорк. Или пък 6400 изядени близалки през летните месеци в Израел.

Ако ви се пътува зад граница, компанията може да ви пренасочи към някой от офисите там.

7. Good Apple Digital

Екипът на компанията се стреми да се не взима прекалено насериозно, затова търси всякакви възможности да се наслаждава на живота. Подаръчни сертификати за спа услуги, безпладни iPad-и и др.

8. Cardlytics

Службата в тази компания ще ви гарантира признание, което вероятно вече търсите. Тук не броят часовете, които сте изработили, а работата, която сте отметнали. Мотото гласи, че служителят е тук, за да свърши работата.


9. OpenMarket

Всяка година по традиция се организират занимания през лятото. Например пътешествие с лодки, боулинг на трева, предизвикателства с велосипеди, семейни пикници и др.

10. Cleveland Research Company

Няколко пъти годишно компанията организира релаксиращи събития, в които могат да вземат участие както служителите, така и техните семейства.

Сред забавленията са волейбол, дегустация на храни, риболов и други занимания на открито.

11. Quantcast

Компанията стимулира всякакви занимания, които водят до сближаване на екипа.

12. Redbubble

Ако ви се иска това лято да разполагате с повече свободно време, това е фирмата, която ще застане плътно зад гърба ви. Когато служителите са вдъхновени, компанията върви напред. В офиса разполагате и със стая за медитация, в която да презаредите "батериите" си. Стаята представлява комфортно местенце, в което има места за сядане, възглавници....

13. Duarte

Компанията редовно организира събития, които сплотяват екипа и провокират да се отпусне. В тях се намесват както артистични занимания, така и чествания на рожденните дни на всеки служител.

14. CloudPassage

Щом работите тук, очакват ви много екстри. От награди, свързани с храна - бира след 16:00 часа. до кутии с понички и предплащане на сметката ви за интернет у дома. Компанията трябва да е сигурна, че разполагате с всичко необходимо, за да живеете добре.

15. Distractify

Тук трябва да разполагате с хумор. Компанията е посветена на откриването на различни шеги, вицове и забавления. Точно поради това често работата се превръща в игра. Какво по-добро от това, да се смееш по цял ден?