Барак и Мишел Обама са едни от най-добре облечените политици на всички времена.

Техният елегантен, прост, изцяло американски вид винаги им е бил в услуга, независимо дали са в Белия дом или просто на почивка.

Наскоро обаче Мишел издаде една от най-мръсните модни тайни на съпруга си: за двата поредни президентски мандата той винаги носел един и същи смокинг.

Миналия вторник, докато разговаря с Конгреса на световните разработчици на Apple, Мишел заяви, че съпругът й, бившият американски президент, носи един и същи смокинг на всяко събитие, което изисква подобно облекло, в рамките на два президентски мандата.

„Това е несправедливо нещо“, смята бившата първа дама.

Мишел, която е завършила право в Харвард, отбелязва двойния стандарт, когато става дума за очаквания от облеклото на мъжете и жените.

"Хората правят снимки на обувките, които нося, на бижутата", казва тя. "Те не коментират, че в продължение на осем години Барак носи един и същи смокинг с едни и същи обувки“.

Животът и модата са несправедливи, но поне бившата първа дама има стил, който всички обичаме да копираме, а съпругът й все още изглежда фантастично в костюм, завърша T+L.