Къщите на колела все повече приличат на истински домове, лишавайки излетите в природата от естествения им чар. Палатката е отлично решение за най-отчаяните туристи. Но ако в нея е твърде неудобно за спане, а за транспортиране е прекалено голяма?

Идеалното решение в този случай може да се окаже компактният хамак Shel, в който се чувстват уютно, като у дома си.

Съвсем скоро лятото отива към своя край. Дните стават все по-кратки, времето – все по-мрачно, а наедно с това и настроението. Някой би казал, че сезонът на туристически походи и разходки из природата е минал.

Това биха казали само хора, които не обичат или пък се боят от трудностите.

Всъщност дори най-запалените пътешественици признават, че да се спи на земята е доста неудобно, особено ако навън е вече позастудяло. Какво да направите, ако не искате да давате пари за къща на колела, а природата ви привлича? Отговорът е прост. Добавете в своя арсенал хамак Shel.

Той в известна степен разчупва представата за хамаците, дори у хората, които често използват този предмет, например на село.


Конкретно този представлява и навесна палатка. В Shel не просто се лежи, в него може да се скриете и да се обгърнете. Така попадате в пълна и комфортна изолация.

Хамакът е уплътнен. През него вятърът не минава. Естествено, не се бои от вода и от дъжд.



В него може комфортно да пренощувате и в най-неблагоприятните условия.

Дължината на хамака достига до 3.5 метра. В него може да се побере всеки възрастен човек, дори най-високият!

Той е здрав и лесно се инсталира. Достатъчно е да намерите две подходящи дървета. Състемата за закрепване позволява да използвате места, които обичайно не вършат работа.

Хамакът тежи само 700 грама. В сгънато състояние не заема много място.