Желаещите да бъдат съседи на основателя на Facebook Марк Закърбърг в момента имат възможност да направят това, ако разполагат с излишни 1 млн. долара.

В момента на улица Феър Оук 2 се продава апартамент на цена от 995 000 долара. Имението на милиардера пък се намира от другата страна на улицата.

Имотът, за който се смята, че е собственост на Закърбърг, е притежание на тръст, е заявил пред CNBC говорител на Redfin - имотната компания, която предлага жилището.

Според обявата на Redfin, вероятността апартаментът, който се намира в близост до имението на звезда, да бъде продаден в рамките на три дни е 75% (въпреки че имотът излезе на пазара на 1 декември).

Състоянието на живеещия през улицата Закърбърг се оценява на 72 млрд. долара, според Forbes, което го прави един от най-богатите хора в света. И тъй като в момента е в отпуск по бащинство през целия декември, новият собственик на апартамента ще може да го засича в квартала.

Ето как изглежда жилището:

То се намира в сграда, построена през 1929 г., и се продава с гараж за един автомобил.

Снимка: Redfin

Апартаментът е с площ от 96 кв. м, като таксата към асоциацията на собствениците на жилища възлиза на 263 долара на месец, според обявата.

Снимка: Redfin

Има камина.

Снимка: Redfin

Както и страхотна кухня с индустриални дизайнерски елементи и порцеланови плотове.

Снимка: Redfin

Апартаментът е обновен през 2015 г. и се намира на две преки от популярния парк Долорес.

Жилището също така предлага много естествена светлина.

Снимка: Redfin