Garitage Park - най-мащабният многофункционален комплекс в процес на строителство, подсигури стратегически наемател за офисните си сгради.

Високотехнологичната компания VMware ще наеме повече от 20 000 м2 в две от строящите се в комплекса сгради, като усвояването им ще започне през средата на 2019 г. Обявената наемна площ е най-голямата офисна сделка, сключвана на българския пазар.

В ангажираните площи VMware ще разположат повече от 1600 работни места, зали за срещи, места за свободно време и развлечения на служителите.

„Изключително сме щастливи, че изборът на VMware се спря върху нашия проект. За нас това е още едно потвърждение, че времето, инвестирано в разработването на концепцията на проекта, в избора на партньори и технологии, дава своя резултат и проектът ни е пазарно оценен.

С особена стойност е и фактът, че тази оценка идва от компания с изключително високи изисквания към сградните технологии и условията за труд”, посочиха Атанас Гаров и Давид Давидов, управляващи партньори в Garitage Park.

„Имаме за цел да превърнем офиса тук в още по-атрактивна локация за български и чужди специалисти, които да работят и живеят в София. Занапред имаме още по-амбициозни планове и с нетърпение очакваме следващото десетилетие.

Garitage Park успя да се доближи най-много до ключовите ни изисквания, а именно модерни технологии, предпоставки за непрекъсваемост на нашите бизнес процеси и отлични условия за работа на нашите служители“, заяви Диана Стефанова, управляващ директор на развойните центрове на VMware за България и EMEA.