Верни на мисията да ви представяме най-доброто на пазара, днес ви предлагаме да разгледате тази отлична оферта за жилища в луксозен комплекс в кв. Симеоново с предстоящ съвсем скоро Акт 16.

Комплексът предлага избор от тристайни и четиристайни апартаменти, като разполага с екстри, като басейн, фитнес, ресторант, собствена градина и всичко това се намира в подножието на Витоша, близо до лифт Симеоново, а също така и до един от най-големите търговски центрове в столицата - Sofia Ring Mall и магазин IKEA.

Цената ли? Тя е не само под 1000 евро за кв. м, която вече все по-често се вижда на пазара в столицата, но и дори под 900 евро. Цените в този компекс, разположен на 27 000 кв. м, са на нива от 845 евро до 879 евро/кв. м.

Комплексът ще се състои от 10 сгради, отличаващи се с висок клас на строителството, стилна фасада и луксозни общи части, спокойствие и комфорт, като се предлага от BULGARIAN PROPERTIES.

От него се разкриват прекрасни панорамни гледки към планината и София, а на запад граничи със зеленина и преминаващ речен поток.

Към апартамента може да се закупи паркомясто на цена 10 500 евро.

Апартаментите се отличават със светли и просторни помещения и висок клас на използваните материали. Имотите се предават завършени по БДС и ще разполагат с отопление на газ.

Нов дом в София на цени от 829 евро/кв. мКомплексът предлага качествени имоти и разнообразие от жилища с една, две или три спални, подходящи както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем


Комплексът ще разполага със закрит плувен басейн, подземни паркинги с 24-часова охрана, външна охрана, ресторант, зона за игри, фитнес, две детски площадки, козметичен център, сауна и организирана поддръжка и управление на общите части.