Съдърланд - световният лидер в трансформацията на бизнес процеси, откри своя най-нов офис в София.

Бизнес сградата BSR2 ще е новият офис на един от най-новите клиенти на Съдърланд – световно известна уеб хостинг компания. Освен отлична локация, новото място предлага на служителите и модерна и креативна работна среда с конферентни зали и кътовете за почивка.

„Щастливи сме официално да открием тази нова локация. В момента в България обслужваме 19 клиента, чиито решения достигат до милиони крайни потребители. Горди сме, че компании, които са лидери в своя бранш, продължават да се доверяват на Съдърланд.

Това динамично развитие ни дава възможност за подобно разрастване и съм сигурен, че това е само началото. Зад всичко това, разбира се, стои мотивиран и опитен екип,“ сподели Димитър Гълъбов, изпълнителен директор на Съдърланд за България.

„Изградихме чудесен екип, с помощта на който сме предпочитан партньор за нашия клиент - световен лидер в предоставянето на уеб хостинг услуги, обслужващ повече от 17 милиона клиента. Екипът в София отговаря за поддръжка, консултации и продажби на някои от основните продукти на компанията.

Ние в Съдърланд внедряваме практики и подходи, характерни за клиента и неговия бизнес. Фокусирани сме върху потребностите на нашите служители и мотивацията им да реализират потенциала си,“ коментира Андрей Тодоров, директор на проекта.

Заедно с тази последна локация, офисите на компанията стават общо пет в страната – три в София и по един в Бургас и Варна. Тази година Съдърланд навършва 10 години в България и е един от водещите работодатели с над 2000 служители в тези пет различни локации.

Всички отворени позиции в компанията можете да намерите тук.


Основана през 1986 г., Съдърланд е глобална организация за трансформация на процеси, която обслужва клиенти във всички индустрии.

Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят професионалисти от над 60 локации в САЩ, Австралия, Бразилия, България, Великобритания, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка.

Компанията отваря врати в България през 2008 г. Оттогава до днес само у нас Съдърланд достига 2000 служители, работещи в пет различни локации – три офиса в София, един в Бургас и един във Варна.

Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България чрез увеличаване на услугите и обемите работа за настоящите си клиенти и придобиване на нови такива.