BCV Architecture + Interiors наскоро приключи проекта Overland Trail Cabin – съвременна планинска къща, която се намира в ски курорта Шугър Боул, Калифорния.

Дизайнът на двуетажната къща е вдъхновен от конската подкова. По този начин слънчевата светлина облива целия интериор, осигурявайки заедно с това панорамна гледка към гората.



След като влезете в къщата, се оказвате в голяма семейна стая с мокър бар и панорама.



На този етаж е разположена една от спалните. Там има две двуетажни легла, побиращи до 4 души. До това помещение се намира голяма баня.

Тъй като къщата е разположена в зона, която представлява популярна дестинация през лятото и зимата, тя разполага и със ски стая, където се съхраняват различни вещи за спортуване. Там стопаните държат и планинските колела.



Стъпала от дърво и стомана водят до горния етаж. Светлината е осигурена от красив полилей.

На горния етаж откриваме красива стая в центъра. В единия й край е обособена всекидневна с камина.

Бедствия, които променят туристическата индустрия завинагиКурорти, останали под руините


Зад нея е столовата. Красива дървена маса за хранене е поставена точно под полилея. Точно до столовата е кухнята, която предлага остров за готвене и изобилие от уреди и място за съхранение на вещи.



От тази огромна стая имате прекрасна гледка към заобикалящата природа.

Преходът навън е осъществен чрез тераса. Близо до нея е разположена спалнята на домакините. За максимално удобство и наслада банята е оборудвана с красива свободно стояща вана.