Милиардерът Марк Кюбан е баща на три деца, но въпреки това намира време да спортува и да чете. Но какво е първото нещо, което той прави сутрин?

Кюбан посочвапред CNBC, че обикновено се събужда в 6.30 часа сутринта.

„Първото нещо, което правя, при това още в леглото, е да взема телефона и да прегледам имейла си. Колкото и да са стресиращи нещата, предпочитам да ги отметна още сутринта“, казва той.

Милиардерът добавя: „Ключът към постигането на доброто представяне и високата продуктивност са свързани с това да имате навика всяка сутрин да преодолявате най-голямата си задача“.

Следват по-приятни задачи за Кюбан, като четене на новините от деня, изпращане на 15-годишната си дъщеря до училище, игра на баскетбол, както и още доста имейли.

Невероятният живот на милиардера Марк КюбанДнес Кюбан е сред 250-те най-богати хора в САЩ


Той коментира, че предпочита бизнеса през имейли, тъй като ненавижда срещите. "Получавам по около 700 мейла на ден. Може да си мислите, че са много, но аз наистина предпочитам 700 и дори 1000 мейла, отколкото да седя в дълги и скучни срещи."

Кюбан изчислява, че средно на ден отделя по около 3-4 часа в четене и отговаряне на мейли.

Експерти препоръчват да изключим интернета от телефона си, ето защо Кюбан проверява мейла си за последно в 11 часа вечерта. Той предпочита да заспива около 11.30 часа и да се събужда в 6.30 часа, което означава 7 часа сън.