Някои пътувания включват много предварително планиране. Едно пътуване със "Седем звезди" - първия луксозен влак в Япония, изисква не само планиране, но и късмет.

За да резервирате един от 14-те апартамента във влака, трябва да участвате в лотарията месеци предварително. (Заявленията вече са затворени за пътуванията между октомври 2018 г. и февруари 2019 г.)

Влакът пътува през остров Кюшу, който е част от Япония, най-близо до континенталната част на страната. Кюшу е известен с горещите си извори и е дом на вулканични върхове, плажове и градовете Фукуока и Нагасаки.

Седемте вагона на влака се отличават с интериор от Ейджи Митоока, който съчетава традиционни японски мотиви и западни елементи. Митоока включва дървена облицовка, луксозни тъкани и красиви гравюри. Влакът има и два луксозни апартаменти, всеки от които е с уникален дизайн и може да настани трима гости.

Пътниците се наслаждават на сезонна кухня и могат да се насладят на коктейли, докато слушат музика на живо във вагона Blue Moon. От него може да се насладите на гледката, която се открива към околния пейзаж.

30 пътешествия, които трябва да направите поне веднъж в живота сиНие сме склонни да забравяме колко красив и пълен с чудеса е нашият свят

Пътуването продължава от два дни и една нощ до четири дни и три нощувки. Някои пътешествия могат да траят и шест дни с пет нощувки и включват разнообразни турове и дегустации на вино.

Максимумът пътници на пътуване е 30 човека, а цените започват от 2900 долара за най-малкия пакет.