Ако сте си мечтали да обикаляте света и да се събуждате на нови и екзотични локации всеки месец, то YouEconomy ви дава няколко ценни съвета.

Основният въпрос при пътешествията е финансирането. Как да пътувате и едновременно с това да си осигурявате приходи?

Още сега имате няколко възможности пред себе си:

1. Творческа работа
Можете да пишете, да правите дизайни, да композирате музика и да осъществявате всякаква друга творческа работа онлайн. Трябва само да имате достъп до интернет.

2. Консултации
Ако сте технически грамотни, не е необходимо да давате консултации лично. Станете видео консултант или пък проджект мениджър от дистанция.

3. Учител
Можете да направлявате нови предприемачи или пък да насочвате нови родители. В наши дни можете да споделяте експертните си знания в много сфери. Въпрос на специализация – личностно развитие, здравни въпроси и т.н.

4. Онлайн търговия
Отворете си онлайн магазин и започнете да търгувате през него. Можете да осъществявате този бизнес, независимо къде по света се намирате.

Как да ни хрумнат идеи за милиони?Три пътя за търсене на вдъхновение

5. Директни продажби
Те предлагат възможност да живеете, където искате и да имате начин на живот, който най-много ви подхожда.

6. Виртуален асистент
Можете да бъдете административен асистент или пък да управлявате база от данни. В наши дни това е професия за хора, които обичат пътешествията.

7. Онлайн маркетинг
Ако сте технологично ориентирани и искате да се учите, влече ви маркетинга и онлайн услугите, то насочете се към кариера в тази сфера.