Осъществяването на мечтите е това, към което много хора се стремят през целия си живот. Често мечтите ни са свързани с нашите спестявания – парите, които сме изкарали с много труд трябва да „работят“ за нас.

За съжаление, в наши дни банковите депозити – спестовните продукти с най-нисък риск, предлагат исторически ниска доходност.

TBI Bank е позната като банка, която предлага някои от най-добрите лихвени условия по депозити. Решихме да направим още една крачка в тази посока, предлагайки нещо специално, посочват от институцията.

От банката са добавили 0.20% към лихвените условия в лева и в евро за депозити за срок от над 1 година. След добавянето на този бонус, лихвените проценти по 18, 24 и 36-месечните депозити и в двете валути са съответно 1.15%, 1.30% и 1.50%. Предложението е валидно както за настоящите клиенти, така и за новите.

„Разбираме, че лихвените нива на местния пазар не са особено доходоносни за спестяванията на хората – днес лихвите по депозити са на ниски нива, като в обзоримо бъдеще може дори да станат още по-ниски.

Фокусирахме новата си оферта към по- дългосрочните спестявания, тъй като искаме да подкрепим нашите клиенти за постигането на спестовните им цели, позволявайки им да си подсигурят добър лихвен процент, фиксиран за по-дълъг период от време.

Способността ни да бъдем гъвкави и ефективни като организация ни дава възможност да преотстъпим част от спестеното от оперативни дейности към нашите клиенти, предлагайки им още по-изгодни условия за техните депозити“, обясни Лукас Турса, старши вицепрезидент „Финансиране“ в TBI Bank.