Изминалият октомври е един от рекордните месеци за 2019 г. на имотния пазар, като се характеризира с ясно изразена активност във всички пазарни сегменти.

Купувачите търсят жилища в големите градове на страната за собствено ползване или инвестиция, имоти на морето на изгодни цени, а също така и в ски курортите. Наемният пазар също е в активния си период.

Това сочат данни на имотната агенция на годината BULGARIAN PROPERTIES. Компанията, която оперира на пазара у нас от 16 години, грабна и приза "Брокер на годината", който отиде при старши консултанта Магдалена Тошева.

Това обаче не е единственият топ експерт в агенцията, която разполага с офиси и представителства в над 20 града у нас, а в базата й са вписани над 100 000 имота в София и цялата страна.

Вижте какви са съветите за избора на имот на експертите на BULGARIAN PROPERTIES, определени за брокери на месец ноември:

"Горещо препоръчвам на всички търсещи дом или жилище за инвестиция комплексът Park View Residence, който се строи от Главболгарстрой в кв. Банишора и който е в напреднала фаза на изграждане. Заповядайте на място на обекта, аз съм на ваше разположение за съвет и консултация!"

Иван Крумов

Вижте всичките му оферти тук

"Бих препоръчала на всички клиенти, които търсят имот в южен район на София, на комуникативно място, да побързат да се свържат с мен и да не отлагат оглед на Vitosha View или AMur Residence, защото има какво да се види, а изборът намалява с всеки един ден, особено ако търсите двустаен апартамент!"

Джулия Тодорова

Вижте всичките й оферти тук

"Съветвам ви да обърнете особено внимание на най-добре продавания ми комплекс New Comfort Home в кв. "Дианабад", до метростанция Г. М. Димитров - отличен избор за градско жилище до всякакви удобства и комуникации."

Иванка Стойкова

Вижте всичките й оферти тук

"Ако търсите имот на морето, свържете се с мен. Успехът в продажбите дължа както на отличната комуникация, която имам с купувачите, така и на страхотните оферти, с които разполагам".

Иван Кунев

Вижте всичките му оферти тук

"Ако търсите да закупите жилище в напреднал етап на строителство, в което ще можете да се нанесете до броени месеци, разгледайте Модера Резидънс в кв. Витоша - затворен комплекс със собствен парк, и се свържете още сега за оглед и консултация. Последни налични жилища в комплекса!"

Росен Станков

Вижте всичките му оферти тук

"Доверието на клиентите и дългосрочното сътрудничество е това, към което се стремя и което успявам да постигам. Ще се радвам да ви помогна с професионална консултация и точен съвет, тъй като съм уверен, че мога да продам вашия имот, както и да намеря най-подходящия имот според вашите нужди."

Сергей Пеловски

Вижте всичките му оферти тук

"За да изберете най-добрия и най-изгодния имот, е добре да заложите на проектите в начален етап на строителство от доказан инвеститор. Само в BULGARIAN PROPERTIES можете да намерите най-добрите нови проекти, които реномираните строителни предприемачи и инвеститори ни възлагат ексклузивно и които ние предлагаме без комисионна от купувача!"

Емилия Емилова

Вижте всичките й оферти тук

"Благодарение на моя личен и професионален опит, мога да споделя, че покупката на къща е идеален вариант, ако търсите повече пространство за вашето семейство, както и тишина, спокойствие и отдалеченост от градския шум. Все повече от моите клиенти се обръщат към мен, за да им търся къща в покрайнините на София и аз намерих отлично предложение - комплекс от къщи Sunny Houses във в.з. Американски колеж до Панчарево."

Стойчо Бугов

Вижте всичките му оферти тук

"Препоръчвам ви да разгледате комплекс Св. Св. Петър и Павел в Младост 2 на ул. Киприян, чието строителство напредва."

Инга Новгородцева

Вижте всичките й оферти тук

"Защо да купите имот с мен? Защото професията на брокера не е просто работа - това е призвание. Аз открих своето в нея, а BULGARIAN PROPERTIES ми дава поле за изява, в което да се развивам успешно!"

Камелия Ждерова

Вижте всичките й оферти тук

"За мен няма непознати имоти в района на Боровец! Ежедневно в офиса ни постъпват разнообразни имоти - апартаменти в Боровец, къщи в селата наоколо, парцели и други предложения, които можете да разгледате на нашия сайт. Сигурен съм, че мога да ви помогна в намирането на имот в Боровец и района и да ви съдействам с всичко необходимо, за да можете още този зимен сезон да се наслаждавате на собствено място за отдих близо до София!"

Стефан Абанозов

Вижте всичките му оферти тук

"Ако мечтаете за дом на морето, заповядайте при мен, за да сбъднем заедно вашите мечти! Повече от 15 години помагам на своите клиенти да намерят желания ваканционен дом. Хиляди вече ми се довериха и се наслаждават на своите имоти."

Стилиян Георгиев

Вижте всичките му оферти тук

"Имотният пазар в София е динамичен и аз мога да ви помогна да се ориентирате в хилядите оферти, както и да обсъдим плюсовете и минусите на новото строителство и на имотите на вторичен пазар. Разполагам с отлични предложения и от двете категории имоти, а зад мен стои структурата на водещата компания BULGARIAN PROPERTIES и заедно с моите колеги можем да ви предложим буквално всичко на пазара."

Даниел Тонев

Вижте всичките му оферти тук

"Добре дошли на любимото Южно Черноморие! Аз с радост ще ви помогна в избора на морски имот в Созопол, Лозенец, Приморско, Черноморец или друго предпочитано от вас курортно селище на юг от Бургас. Започнете търсенето още сега, за да можете да го ползвате още през Лято 2020!"

Димитър Вълканов

Вижте всичките му оферти тук