Компанията Faraday Future показа впечатляващия интериор на дългоочакван нов електромобил. Във вътрешността на FF 91 са се побрали 11 дисплея.

Най-големият сред тях е 27-инчов, предназначен за домашно кино Rear Cinema Experience. Той се появява от тавана на кросоувъра, позволявайки на пътниците на задната седалка да се наслаждават на филм по време на пътуване.

Във FF 91 виждаме още 15.4-инчов централен дисплей и цифров панел с диагонал 11.6 инча, които са поставени на вратите, замествайки огледалата за задно виждане. Кросоувърът е снабден и с проекционен дисплей на предното стъкло.

Електромобилът разполага и с три модема 4G LTE и изкуствен интелект FFAI с разпознаване на лица и гласово управление, който работи на основата на процесори Qualcomm Snapdragon 820A.

Изкуственият интелект FFAI разпознава потребителите с помощта на скенери. Освен това всеки потребител може да създаде уникален идентификатор FFID: системата запомня положението на седалките, потребителските имена и паролите за социалните мрежи, а също така музикалните предпочитания.

Изкуственият интелект се активира непосредствено преди всяко пътуване.

Най-очакваните електромобили до 2024 г. Всеки един от тях е вълнуващ и мъничко загаднат

Сред по-„земните“ придобивки са седалки с отопление, вентилация, масаж и регулиране – 14 позиции плюс 4 настройки за зоната на кръста.

Още едно нещо – FF 91 разполага с режим Spa Mode с различни светлинни, звукови и ароматизиращи ефекти.