Неотменна част на изискания и финансово отговорен портфейл е кредитната карта.

Въпреки огромното предлагане на пазара на разнообразни картови решения, елитните кредитни карти са рядкост. Затова новината за първата в България премиална метална кредитна карта е събитие и великолепна възможност за специална аудитория.

Съвършенството на метала, в който са вградени елегантни сребърни елементи, създава завладяващо усещане още от първия поглед и докосване.

Mastercard UNIVERSE e предназначена за хора, които поддържат висок стандарт и имат интелигентно отношение към финансите си. Новата емблема на висока класа, лукс и престиж е разработена от Пощенска банка в съвместно партньорство с Mastercard.

Mastercard UNIVERSE гарантира добавена стойност чрез съвършено клиентско изживяване, което съчетава високи технологични стандарти, изчистен дизайн и гъвкави банкови решения.

Картата от най-висок клас се появява на пазара по повод 30-ата годишнина на Пощенска банка, като част от ексклузивните и иновативни продукти, които институцията разработва в България и с които запазва лидерските си позиции в сектора. С Mastercard UNIVERSE Пощенска банка предлага достъп до уникален пакет от услуги и преференции, далеч надхвърлящи стандартните предимства.

ПЕРСОНАЛНО, ПРОФЕСИОНАЛНО, ПЕРФЕКТНО – ОБСЛУЖВАНЕТО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ

Mastercard UNIVERSE осигурява на своите притежатели обслужване от личен банкер с индивидуален подход на най-високо ниво. Идея за инвестиция, нов бизнес или покупка на имот – просто трябва да се обърнете за експертен съвет към своя личен премиум банкер.

Притежателите получават и специален достъп до технологичните и модерни центрове Premium Banking на Пощенска банка. За всякакви въпроси и нужда от съдействие е създадена Premium линията за денонощно обслужване.

ИСТИНСКО ПЪРВОКЛАСНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Част от привилегиите, които предлага Mastercard UNIVERSE са разработени, за да гарантират комфорт, дигитална свързаност и спокойствие по време на дълги бизнес и лични пътувания извън страната. Кредитната карта дава неограничен безплатен достъп за двама до бизнес салоните „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2, както и до салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена.

Десетте безплатни ВИП посещения за година в над 1 000 специални салона за гости на летища в цял свят и достъп до всички ВИП салони по програмата LoungeKey™ превръщат всяко пътуване в първокласно. Сигурността при пътуване е защитена и със застраховка от най-висок клас „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие до 200 000 евро.

Mastercard UNIVERSE впечатлява и с друга своя привилегия, особено ценна в настоящата реалност – дигитална свързаност. Boingo Wi-Fi предоставя на картодържателите безплатен високоскоростен интернет в над 1 млн. точки по света.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРИВИЛЕГИИ

Притежателите на Mastercard UNIVERSE се ползват с ексклузивни отстъпки в реномирани ресторанти, хотели, магазини и други обекти, а специалната Concierge услуга „Персонален асистент“ улеснява ежедневието и спестява време при организиране на резервации за хотели по света, ресторанти, билети за специални събития, пътувания и други.

ВРЕМЕТО НА БЕЗКРАЙНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Към всички тези предимства Пощенска банка добавя и висок кредитен лимит, атрактивна лихва и дълъг гратисен период за теглене в брой и покупки с Mastercard UNIVERSE. Картодържателите могат да получат и парични награди до 1 100 лева на година чрез Програмата за лоялност Моите награди, която позволява трупането на отстъпка от целия обем на покупките, под формата на точки и превръщането им в парични награди до 1 000 лв. годишно.

Повече информация за Mastercard UNIVERSE може да се получи в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.