Панел „Двигатели на растежа“ и тази година ще е част от едно от най-големите икономически събития у нас – Шумът на парите. Форумът ще се проведе на 2 и 3 юни и ще се излъчва във фейсбук страниците на Profit.bg и Novini.bg.

Един от участниците в дискусията ще е Радослав Кошков.

Той е регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово. Част е от екипа на компанията от 2000 година, като преминава различни нива и позиции в отделите за продажби, дистрибуция и бизнес развитие, а настоящия си пост заема от 2019 г.

Освен дългия си кариерен път в Schneider Electric той преминава през множество обучения, сред които лидерски академии, както и тренинги, развиващи уменията за създаване и управление на ефективно работещи екипи, мениджмънт на продажбите и дистрибуторските канали, иновации в маркетинга и умения за водене на преговори.

Има магистърска степен от Факултета за френско обучение по електроинженерство към Технически университет София, както и професионален сертификат по Мениджмънт от Open University (UK) от партньорската им програма с Нов български университет и ниво 3 в Лидерската програма на INSEAD.Повече за събитието може да научите от profit.bg/forum