Посещението на Италия не прилича на никое друго пътуване.

Ще прекарате дните си в разходки из малки градове, разположени на скали с изглед към живописни заливи, отбивки в очарователни магазини и автентични ресторанти, за да се отдадете на паста и пресни морски дарове, а след това да се отпуснете в красиви плажни клубове.

Обаче никъде в Италия не е толкова очарователно, колкото в Сардиния - остров с повече от 1 609 километра брегова ивица за изследване. Един от най-емблематичните му хотели - Cala di Volpe, Luxury Collection Hotel, олицетворява несравнимия блясък на малкия остров Коста Смералда.

Хотелът има уникален средиземноморски дизайн, дело на известния архитект Жак Куел, който се отличава с извити варосани и боядисани в пастелни цветове стени и сводести прозорци.

Това лято хотел Cala di Volpe си партнира с италианската модна къща Dolce & Gabbana, която откри сезонен магазин в мястото за настаняване и представи изключителна капсулна колекция, която празнува красотата на Сардиния.

Ярките цветове на колекцията и вдъхновеният от Италия дизайн ще ви позволят да отнесете с вас малко късче от острова, посочва T+L.

На гости на първия позлатен хотел в света, в който и тоалетните са от златоОбявен за първия позлатен хотел в света, Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake отваря луксозните си врати в столицата на Виетнам - Ханой, на 2 юли

Колекцията включва кафтани, ризи, шапки и шалове в характерните смели цветове и ярки щампи на модната къща. Те се отличават с ярки, слънчеви мотиви, които моментално предизвикват асоциации с пейзажа на Сардиния.

Тя е дом на идилични крайбрежни градове с варосани сгради, изкрящи цветя, буйна зеленина и, разбира се - лазурно синьото на Средиземно море. Когато носите тези дрехи, ще се почувствате пренесени в Италия.

Колекцията се предлага ексклузивно в сезонния магазин на Dolce & Gabbana в хотела.

По време на престоя си можете да прегърнете модната тема, като отседнете в изключителния апартамент Harrods в хотела. Миналото лято универсалният магазин проектира единствен по рода си мезонет.

Декорът подчертава характерната архитектура на имота с меки, извити мебели и разкошни тъкани. Докато интериорът е зашеметяващ, частната тераса на покрива е най-голямото предимство на апартамента. Тя предлага обширен изглед към водата, инфинити басейн с вграден бар, голяма веранда и пергола за хранене.