Независимо дали като бизнес пътуващ искате да работите преди полета си или като пътешественик искате да прекарате часовете на летището възможно най-спокойно, почти на всяки голям аеропорт има летищни салони.

Но къде са най-добрите в света за спокойно начало на вашата почивка?

Някои от тях определено си заслужават да бъдат посетени.

Lufthansa First Class Lounge във Франкфурт

Lufthansa First Class Lounge е отличен бизнес салон на най-голямото германско летище във Франкфурт, защото предлага частна стая, в която можете да работите, да четете или да почивате в тиха атмосфера.

Тези, които искат да се отпуснат преди полета, също така могат да очакват бар, удобни места за сядане, салон за пушачи, впечатляваща трапезария, спалня и много други.

Emirates First Class Lounge в Дубай

Не е изненадващо, че Дубай е един от най-добрите летищни салони в света. Най-големите му предимства са неговото местоположение и размер. Тук има много магазини, вкусна храна, удобни места за почивка и приятен спа център.

Thai Airways Royal First Class Lounge & Spa в Банкок


Virgin Atlantic Business Class Lounge на Хийтроу в Лондон

Когато резервирате полет от лондонското летище Хийтроу с Virgin Atlantic, не забравяйте да резервирате използването на салона Business Class. Той е голям и разполага с бар точно на рецепцията. Допълнителните удобства включват спа център, ресторант и много други. Има много места за сядане и за работа, защото е съобразен с индивидуалните нужди на пътниците.

CIP Lounge на Turkish Airlines в Истанбул

Двата етажа на CIP Lounge на Turkish Airlines в Истанбул са с обща площ от 5 900 квадратни метра и могат да приемат повече от 1000 пътници. Детска площадка, библиотека, билярдни маси, кино, регионални и международни специалитети - Turkish Airlines предлага всичко това и много повече в салона.