Ако се огледате, ще забележите, че много компании у нас вече отброяват дните до Коледа. Празничната атмосфера, като никога преди, започна още в края на октомври. Както традицията повелява, седмици преди празника по телевизията, в YouTube и по радиото започват да звучат реклами в коледен стил. Тази година коледната реклама на Disney бе пусната на 2 ноември. Забележителното в нея е, че който я гледа, има голяма вероятност да усети как сълзите му напират. Този ефект се превръща в нещо като нова традиция за Disney. Ако си спомняте, година по-рано компанията пусна The Stepdad, а през 2020 г - From our family to yours. Може да ги чуете и видите малко по-долу. Преди това ще обърнем заслужено внимание на тазгодишната порция от Disney Коледа.

Във видеото, озаглавено The Gift, ще видите семейството на Никол. Тя е бременна и се подготвя за Коледа. Може да проследите поставянето на коледната декорация в дома, раждането на нов член на семейството и как децата остават под грижите на техния дядо. Малко по-късно родителите се завръщат у дома с новороденото, пише Planet Radio.

Ако гледате внимателно, ще видите в рекламата светеща в тъмното играчка Мики Маус - тя символизира миналото, настоящето и бъдещето.

За някои фенове коледната реклама на Disney е много емоционална.

Всяка година Disney успява да накара всички да заплачат, гледайки тези малки истории... Благодарим ви, споделя един от тях.

Песента, включена в тазгодишната реклама, се изпълнява от Джесика Дароу, която участва в анимацията “Енканто”.

Песента беше прекрасна за изпълнение. Нямам търпение да видя как историята стопля сърцето на всеки, който я чуе, казва Дароу.

От Disney отбелязват, че тази сгряваща сърцето история чества магията и радостта на семейството, празничните традиции и създаването на нови спомени.

The Gift е последната от трите части на коледната история, която започна през 2020 г. В първата част зрителите се запознаха с Лола (бабата на Никол) и наблюдаваха как връзката им се задълбочава, докато се подготвят заедно за Коледа.

Втората част от трилогията е The Stepdad.