Ексцентричният милиардер Илон Мъск има навика да действа със замах (видяхме това, когато събра приятели от цял свят в замъка Бран по случай Хелоуин) и освен това не се колебае да споделя за неща, които го впечатляват. Най-богатият човек в света направи комплимент на Белоградчишката крепост, сподейки я в профила си в Twitter. Според него тя се вписва идеално в Elden Ring - игра, която излезе на пазара преди няколко месеца и която той определя като игра на годината.

Подобно на милиони други хора по света, главният изпълнителен директор на SpaceX и Tesla се оказа влюбен в Lands Between in Elden Ring. Той редовно споделя напредъка си в играта, въпреки проблемите, които продължава да има след придобиването на Twitter.


Милиардерът е ретуитнал кадър, заснет от българския фотограф Владислав Терзийски. Неговите почитатели не са учудени, че снимките му жънат международна слава, защото има "око за нещата" и къдърът е страхотен. Някои предполагат, че сега Мъск ще избере Велинград за новогодишното си парти.