Ако някога сте мечтали поне за малко да живеете като рок звезда, вече имате шанс да го направите. Срещу скромните 14 000 долара на вечер.

Имението Emara в Търкс и Кайкос (част от Бахамските острови, задморска територия на Великобритания – бел.р.), бивша собственост на легендарния композитор и певец Принс, се отдава под наем.

Луксозният имот се простира върху осем акра земя на полуостров в Провиденсиалес.

Emara Estate разполага със 17 спални, всяка от която се отличава с блясък и стил, освен изумителната гледка към синия океан. Затова поканете и гости – 33 приятели могат да се присъединят, има предостатъчно място – над 20 000 квадратни фута е общата жилищна площ на двете вили Emara East и Emara West.

Ярко лилава алея в духа на хита Purple Rain, ви отвежда до прага на двете вили. Седем от осемте спални в Emara East са с изглед към океана и легла с кралски размери. Осмата е обърната към пристанището и акостиралите там суперяхти.

Emara West разполага с девет луксозно обзаведени спални, като всяка стая е снабдена с дъждовни душове и вани.

Имотът разполага и с фитнес център, тенис корт, частен плаж, инфинити басейни, зони за хранене на открито и други удобства. За тях се грижат иконом, охранител и консиерж екип, който може да организира преживяванията на острова, да поръча храна или спа удоволствия.

Снимки: Onefinestay