Холивудските идоли Брус Уилис и Деми Мур станаха баба и дядо за първи път, съобщават световните агенции.

Дъщеря им Румър и партньорът ѝ Дерек Ричард Томас обявиха раждането на първородното си дете, което е момиченце.

Бебето се казва Луета Айзли Томас Уилис и е родено на 18 април в дома на двойката, съобщават младите родители в съвместно изявление, публикувано в Instagram.

"Ти си чиста магия, ти си повече, отколкото някога сме мечтали", написаха те, публикувайки сладка снимка на новороденото.

Звезди като Хилари Дъф, Мелани Грифит и още куп знаменитости реагираха с коментари под публикацията.

Ема Хеминг, настоящата съпруга на Брус Уилис, също коментира, написвайки: "Обичаме я толкова много".

Щастливо събитие, каквото е появата на бебето, идва в изключително труден период за семейството заради здравословните проблеми на Брус Уилис. Екшън звездата е в тежко състояние, след като през февруари му беше поставена диагноза фронтотемпорална деменция.

Сълзи, признания, любов: Брус Уилис отпразнува най-тъжния си рожден денПразникът премина под знака на огромна тъга заради прогресиращото заболяване

В интервю за списание People по-рано този месец Румър Уилис не скри, че цялото й семейство се вълнува и очаква с нетърпение бебето.

Момиченцето ще се радва на огромно внимание не само от звездните си баба и дядо, но и от многобройните си лели – другите две дъщери на Брус и Деми - Талула и Скаут, както и дъщерите му от Ема Хеминг - Мейбъл и Евелин, допълва CNN.