Основана като независим семеен бизнес през 1899 г., немската компания Míele продължава да бъде еднакво отдадена на собствениците, служителите, клиентите, доставчиците, околната среда и обществото.

Miele, която през 2024 г. празнува 125 години от създаването си, предлага на клиентите си продукти, които задават стандартите за издръжливост, ефективност, лесно използване, енергийна ефективност, дизайн и сервизно обслужване, посочват от компанията.

Две семейства основават и ръководят компанията вече над един век: семействата Миле и Цинкан.

През 1899 г. с четири струга и една бормашина инженерът Карл Миле и бизнесменът Райнхард Цинкан основават компания за производство на млекарски центрофуги в Херцеброк.

Стремежът към високо качество съответства и на ръководния принцип Immer besser (Винаги по-добри), който основателите Карл Миле и Райнхард Цинкан отпечатват на първите си машини – и който характеризира Miele до ден днешен.

Чрез качество и иновация продуктите на компанията продължават да подобряват дома и живота с ексклузивни дизайни, удобни функции и интелигентни уреди.

Със 125 години опит е ясно, че бъдещето на битовите уреди е интелигентно. Затова Miele въвежда вълнуващи нови функции като Таблото за управление на потреблението, Устойчиви рецепти или Съвети за екология и съхранение.

Това означава, че компанията ще направи всичко възможно, за да бъде завинаги по-добра от конкурентите, както и по-добрa, отколкото вече е. Желанието е да направи ежедневните задачи по-лесни и по-забавни за клиентите, като постоянно подобрява продукти си. За клиентите това означава спокойствието да знаят, че изборът на Miele е добро решение - и вероятно решение за цял живот

По случай рождения ден най-престижните уреди сега се предлагат с безплатни аксесоари, иновативни функции и безплатна 125-седмична Удължена гаранция.

Възползвайте се от бързи ремонти, сервизно обслужване и замяна – изцяло предоставени от Miele.

В допълнение, избрани кухненски уреди сега се предлагат в ексклузивен матово черен цвят.