10 стартъпа, обречени на успех през 2018 г.

10774
10 стартъпа, обречени на успех през 2018 г.

© pixabay.com

2018 г. съвсем скоро ще настъпи и поради това имаме прекрасната възможност да предскажем кои ще са стартъпите, които ще се появят в технологичната индустрия още през следващата година.

Откриването на този отговор е подпомогнато от не кой да е, а от представители на инвестиционните фондове (VC), които следят всеки отрасъл, ръководят стартъпи и влагат в тях парите си.

Business Insider потърси мнението на венчърни инвеститори, които са специализирани в разнообразни отрасли и с тяхна помощ състави списък на стартъпите, които непременно ще добият успех през 2018 г.


1. Nauto

Изобретение: видеорегистратор за велосипеди с изкуствен интелект  

Финансиране: $173.9 млн.

Произвежда видеорегистратори с изкуствен интелект за велосипеди, които помагат за идентифицирането на опасности за водачите, предлагат отчет за пътуването и анализират причините при нещастни случаи на пътя.

2. Relativity Space

Изобретение: 3D ракети

Финансиране: $8.4 млн.

Това е автоматизиран завод за производство на ракетни установки на 3D принтер. Прави производството им няколко пъти по-евтино. Компанията планира да построи най-големия в света 3D принтер за относително малко пари.

3. Duo Security

Изобретение: услуга за повишаване на безопасността на паролите

Финансиране: $121.5 млн.

Облачна услуга, която предлага опции за управление на паролите и проверява устройствата за наличието на вируси в тях, преди да предостави достъп до корпоративната мрежа.

4. MoveWith

Изобретение: фитнес програми на високо ниво за мобилния телефон

Финансиране: $3.8 млн.

Става дума за персонално приложение за фитнес, което осигурява аудиотренировки от известни треньори. Включва в себе си упражнения за тялото, мозъка и душата.

5. Remix

Изобретение: програма за планиране на градската транспортна система

Финансиране: $12 млн.

Програмата помага на проектантите, които планират инфраструктурата на населените места. Подобрява съществуващите транспортни системи, отчитайки демографската ситуация и търсенето.

Българският бизнес

Всичко по темата Прогнози за 2018 г.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg