Най-големите тенденции при храните през последното десетилетие

6984
Най-големите тенденции при храните през последното десетилетие

Подобно на повечето пазари, хранително-вкусовата промишленост също има своите модни тенденции.

През последните десет години обаче настана същински бум на различни, нови и здравословни храни, които създават една напълно променена индустрия.

От тост с авокадо, през устойчиво готвене, до безглутенови продукти, вижте кои са на най-забележителните тенденции в храненето през последното десетилетие.

Цветен геврек

Instagram и социални медийни платформи превърнаха снимането на храна в истинска мания. А какво по-красиво от цветната храна, като геврек с цвят на дъгата.

Тост с авокадо

Тостът от авокадо е точно това, което звучи - просто смачкано авокадо, намазано на филийки, което върви с яйца и подправки.

Млечните алтернативи

Популярността на овесеното, соевото и ядковите млека расте неимоверно, а все повече хора се обръщат към веганството.

Камбуча

Това е новата модерна напитка, която е не само вкусна, но и здравословна.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg