Трейс Груп Холд с договор за 10.4 млн. лв.

691
Трейс Груп Холд с договор за 10.4 млн. лв.

© Pixabay.com

Трейс Груп Холд АД, като водещ партньор в Обединение „Железопътна инфраструктура“, подписа договор за изпълнение на обект „Механизирано подновяване на железния път в междугарието Змейово – Стара Загора, от км 239+400 до км 252+325 с обща дължина 12 925 м и стрелка №1 в гара Стара Загора по 4-а жп линия“. Възложител е ДП НКЖИ.

Стойността на договора е в размер на 10 428 178,66 лева, а финансирането е със средства от бюджета. Срокът за изпълнение на договора е 7 месеца.

Ще бъде извършено проектиране и ремонт на железния път и съоръженията между гарите Стара Загора и Змейово, включително контактна мрежа и осигурителна техника.

„Трейс Груп Холд“ АД е в процес на подготовка на документите за подписване на договор за изпълнение на обекта.

През последните няколко години компанията изпълни редица проекти в областта на железопътното строителство – Рехабилитация на железопътната инфраструктура в участъци от железопътната линия Пловдив — Бургас”, Механизирано подновяване на 6 км железен път в междугарието Батановци – Радомир, Изграждане на интермодален терминал в Южен централен район на планиране в България – Пловдив и др.

В момента „Трейс Груп Холд“ АД извършва рехабилитация на железопътни участъци Скутаре - Оризово и Стралджа - Церковски.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg