Ако разполагахте с 14 млн. долара бюджет за покупката на жилище, как бихте ги похарчили? Ако подражавате на хип-хоп изпълнителите може би първо ще искате да видите как светила в жанра като Фарел Уилямс, Шон "Диди" Коумс, Лил Уейн и Кание Уест са похарчили част парите си.

Фарел Уилямс

Като се има предвид, че вокалистът на N.E.R.D. Фарел Уилямс е известен с колоритната си марка дрехи Ice Cream, не е учудващо, че неговият мезонет в Маями също е в доста ярки цветове.

Той има картина на героят от "Family Guy" Стюи, както и огромни кукли на анимационни герои и стол, проектиран от него, чиито крака приличат на човешките.

Това обаче са само част от нещата в жилището на Фарел Уилямс. Домът, който се оценява на 14 млн. долара разполага с басейн, спираловидно стълбище и невероятна крайбрежна гледка.

Шон "Диди" Коумс

Шон "Диди" Коумс използва дизайнера на звездите Бенджамин Нориега-Ортиз за да обзаведе най-новото си жилище в Ню Йорк в модерни сребристи, неутрални цветове.

Вероятно успокояващият интериор компенсира част от хаосът, който остава след поредицата имотни сделки на Коумс в Голямата ябълка.

Кание Уест

По подобие на Фарел Уилямс, Кание Уест също разполага с анимационни елементи е декора на Холивудския си апартамент, който миналата пролет обявява за продажба срещу сумата от 4 млн. долара.

В една от стаите на жилището преобладава темата за семейство Джетсънс и по подобие на едноименния анимационен филм тази стая доста от нещата в нея се управляват дистанционно.

Уест обаче не оставя дизайнерите да довършат апартамента преди да декорират тавана на трапезарията с негово изображение като ангел.

Лил Уейн

След като наскоро излезе от затвора Лил Уейн най-накрая ще може да ползва имението си за 14 млн. долара на частния остров Ла Горс близо до Маями. Доста по-добре в сравнение със затворническата килия.

Изненадващо жилището на суперзвездата на хип-хопа има най-консервативния дизайн. По подобие на Диди Уейн е използвал меки тонове.

Едно от най-интересните неща в жилището е стена с прозорци от пода до тавана.

Common

Жителите на Чикаго, които искат да живеят като рапъри, но не разполагат с подобни средства, може би някои ден ще могат да си позволят да наемат някой от апартаментите на Common.

Един от тях наскоро се е предлагал за 2 200 долара на месец. Апартаментът е двустаен с площ от 110 кв. м.

Предложението изглежда примамливо като се има предвид, че апартаментът разполага с гранитни плотове в кухнята, електроуреди от неръждаема стомана, прозорци от пода до тавана и изглед към музей.