Звездите от НБА искат да се забавляват, както всички останали хора.

Когато кацнат в Ню Йорк, те се свързват с техния контакт, който се оказва, че е човекът на всяка НБА звезда в Голямата ябълка - Шабар Юинг.

Юинг успява да създаде цял бизнес от това, като за услугите му се разчува от уста на уста.

Шабар е бивш баскетболист, който също мечтаел да игра в НБА, преди обаче контузия на коляното да сложи край на мечтите му.

Впоследствие успява да превърне работата си като парти промоутър в собствен бизнес и да създаде собствена компания.

Той е тяхната свръзка за всичко, от най-популярните ресторанти до най-добрите партита и дори може да осигури стилист на тези, които пожелаят.

Шабар, който е по-известен в тези среди като „Бар“, споделя, че никога не е мислел, че миналото му на баскетболист ще го отведе до тук.

Когато обаче звезди, като Кайри Ървинг, Кевин Дюрант и Тристан Томпсън, разчитат да им осигуриш приятно изкарване, ти просто запретваш ръкави и започваш да печелиш пари.

It's always a good night when the homies around me. Good people la familia!!!!

A post shared by Shabar Ewing (@ceobarsociety) on

Юинг израства заедно с Роял Айви, който играе в НБА в продължение на 10 години за отборите на Атланта Хоукс, Милуоки Бъкс, Филаделфия Севънтисиксърс и Оклахома Тъндър. Айви съветвал съотборниците да се обаждат на Юинг, когато са в Ню Йорк и имат нужда от нещо. Всичко тръгва оттам.

Ran the streets for two days w/ my young boys.....

A post shared by Shabar Ewing (@ceobarsociety) on

Както всяко хубаво нещо обаче, това също има своя край. Юинг признава, че просто се изтощава от нощния живот. Той не само води НБА звездите до клубовете, но и остава с тях докрая.

Той също така признава, че бизнесът с нощния живот се е променил толкова много, че днес да спечелиш 25 000 долара за една вечер изглежда като далечен спомен.

Като всеки истински бизнесмен обаче Юйнг твърди, че вече е набелязал следващата си цел.