Може да звучи малко заучено и дори леко скучно, но задължителната първа стъпка към успешната търговия на финансовите пазари със сигурност е обучението. Както всяка една професия, и професията трейдър изисква време, усилия и отдаденост, за да станете успешен и да започнете да берете плодовете от своя труд.

Тъй като Admiral Markets държат техните клиенти да могат да вземат възможно най-информирани решения, когато търгуват на финансовите пазари, от брокер номер 1 в Германия за 2018 г. предлагат много различни видове обучителни курсове и материали.

На сайта admiralmarkets.bg можете да намерите 21-дневен обучителен курс за начинаещи, наречен “От Аматьор до Трейдър”. Той включва 20 видео сесии с въпроси и отговори и една реална търговска сесия на живо.

Освен това, в курса ще намерите и леснодостъпна стратегия за търговия. Ще започнете с основните техники на техническия и фундаментален анализ, след което ще надграждате до прилагането на техники за търговия в реално време и реални пазарни условия.

Admiral Markets предлага безплатно и електронна книга “100% Форекс”, която е наложително четиво за всеки начинаещ форекс трейдър със сериозен интерес в областта на валутната търговия.

За по-напредналите трейдъри предлагаме 10 тествани и доказани във времето стратегии за търговия. Предлаганите от нас стратегии могат да се прилагат изключително лесно и просто върху всякакъв вид активи.

Накъде ще поеме доларът през 2019 г.?В краткосрочен план настроенията около долара остават позитивни


Освен това, всеки ден точно по обяд ще имате възможност в рамките на около 30 минути да научите кой е най-горещият актив за деня. Пет дни, пет различни професионални трейдъри, които работят безплатно за вас.

За начинаещи и напреднали Admiral Markets предлага безплатния Обучителен пакет. Това е бутиков пакет, който включва видео уроци от професионалисти, доказани търговски стратегии, както и бестселъра на Клиф Вахтел “Търгувай Форекс - по-лесно, по-ефективно, по-безопасно”, която бе обявена от FXStreet за книга на годината за 2013.

И това не е всичко, пакетът включва и пълен набор от експерти, скриптове и персонализирани индикатори, които ще ви дадат превъзходство пред останалите трейдъри.

На сайта admiralmarkets.bg можете да намерите и актуални технически и фундаментални анализи, да следите последните тенденции на пазарите в Блог на Трейдъра и да увеличите своите знания и умения в трейдинга в секцията статии & уроци.

Към всичко това можем да прибавим и безплатни лични консултации в офиса, работа с личен брокер и семинари за начинаещи в офиса на Admiral Markets, намиращ се в центъра на София.

На практика Admiral Markets Ви предоставя всичко необходимо да станете успешен трейдър и да взимате информирани решения за търговия на финансовите пазари.

За повече информация за техните обучителни програми можете да се свържете с тях на телефон 02/981 11 11 или да им пишете на info@forextrade.bg.