Дългоочакваната нова фаза на комплекс Витоша Вю - сграда Е получи разрешение за строеж и строителството скоро предстои да стартира.

В стила на хитовия комплекс, сграда Е ще бъде със забележителна архитектура и внимание към всеки детайл. Тя ще се състои от 9 етажа.

На първите осем са разположени по 4 двустайни, 4 тристайни апартамента и 1 студио. На последния, 9-и етаж, се намират най-луксозните обекти в сградата – 3 изключителни пентхауса.

Витоша Вю е един от най-продаваните комплекси ново строителство през последните години и първите 4 сгради са напълно разпродадени.

Комплекс Витоша Вю е с директен достъп до бул. Черни връх и на пешеходно разстояние от един от най-добрите гурме супермаркети в София - Фантастико.

Бъдещата спирка на метрото и спирката на градския транспорт с повече от 7 различни автобуса са на по-малко от 100 метра от Vitosha View. В непосредствена близост се намират модерни спортни комплекси с игрища за тенис, футбол и др.

Искате ли жилище в затворен комплекс с басейн?Налични са двустайни и тристайни апартаменти на цени от 70 150 евро.


На пешеходно разстояние от комплекса е предвидено изграждане на парк, до който ще минава и велоалеята, свързваща квартала с Южния парк и центъра на града. На пет минути с автомобил (2.5 км) се намира станцията на Драгалевския лифт, който води до главната ски зона на Витоша.

Квартал Кръстова вада се превърна в новото предпочитано място за живеене от млади семейства. Перфектното разположение, в непосредствена близост до едни от най-големите пътни артерии - бул. Черни връх и Околовръстен път, осигурява достъп за минути до Мол Парадайс и идеалния център на София, бърза връзка до Бизнес Парк София, магистрала Тракия и магистрала Струма за Банско и Гърция.

Същевременно новите домове са в спокойна среда, над градския смог, шума и задръстванията.

От голяма част от апартаментите в комплекс Витоша Вю се открива панорамна гледка към Витоша; в други - както към нея, така и към Стара планина и към града с неговите паркове; в трети - към Плана планина и изгрева над Лозенска планина.

В пентхаусите на последните етажи на всички сгради панорамната гледка е в почти всички посоки.

Витоша Вю се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбите на ново строителство и Агенция на годината за 2018 г.

Компанията ще представи този и други ексклузивни комплекси от своето портфолио по време на форума Шумът на парите. Заповядайте, за да научите повече информация директно от консултантите на компанията!