Засега все още не е ясно как световната пандемия ще се отрази на живота ни в бъдеще, но има една форма на забавление, която може да бъде променена завинаги.

Стриптийз клубовете ще предприемат различен подход след вдигането на блокадата, пише TMZ, позовавайки се на свои източници. Инсайдъри смятат, че клубовете ще започнат да прилагат по-строги мерки относно хигиената. Всички се очаква да носят маски и ръкавици, в това число и танцьорките. Капацитетът на клубовете също така ще бъде променен, както за служителите, така и за посетителите.

Най-голямата промяна обаче ще дойде, ако бъде въведена политика за забрана на физическия контакт. Някои клубове вече са ограничили докосването с цел гарантиране на безопасността на момичетата. Ако обаче физическият контакт бъде забранен напълно, това ще сложи край на знаменитата ера на танците в скута.

Засега няма изготвени закони в САЩ, които собствениците на клубове да следват, след като заведенията започнат да отварят. Затова тези собственици на клубове изготвят "извънредни планове", докато очакват да видят какви ще са новите регулации. При всички случаи обаче те ще бъдат принудени да се съобразяват с волята на местните власти и на Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ.

Стриптийзьорки разнасят храна по домовете заради Covid-19Коронавирусът и глобалната пандемия промениха ежедневието на милиарди хора по света и преобърнаха бизнес моделите на хиляди компании

Ограниченията и блокадата заради коронавируса в момента поставят под заплаха тази индустрия.

В исторически план, компаниите, които печелят от услуги "от сексуален характер" нямат право да получават определени заеми. По тази причина получаването на държавни заеми и чекове с помощи е доста по-трудно за стриптийзьорки, собственици на клубове и други легални секс труженички.