Компанията за бързо хранене KFC представи нова игрална конзола, която се предлага с вградена „камера за пилешко месо“, която поддържа храната топла.

KFConsole, която използва чип на Intel, е част от партньорството на веригата с хардуерната компания Cooler Master, обявиха от KFC.

Машината, която е с формата на популярната кофа за храна на KFC, разполага с първото вградено отделение за пилешко месо, което поддържа съдържанието си горещо и готово за консумация по време на напрегнатите гейминг маратони, казват от компанията.

Вашето пиле ще остане топло благодарение на специално разработена система за охлаждане, която поддържа стандартната за хардуера на конзолата температура, докато в същото време използва топлината, генерирана от нейните компоненти, за да подгрява отделението за пилето.

Част от другите спецификации на конзолата са Intel Nuc 9 Extreme Compute Element и два диска SSD Seagate® BarraCuda® от по 1 TB за съхранение, според уебсайта на Cooler Master.

Конзолата поддържа игри с виртуална реалност благодарение на опресняване от до 240 кадъра в секунда и е съвместима с 4K дисплеи, според Cooler Master.

Видеоигрите вече са по-голяма индустрия от киното и спорта, взети заедноИндустрията може да благодари на това за пандемията

Засега не става ясно каква ще е цената на конзолата и кога тя ще излезе на пазара.

Това не е първият случай, в който веригата за бързо хранене си сътрудничи с други марки.

През февруари KFC и Crocs представиха лимитираната серия чехли KFC X Crocs Bucket.