Вчера ви представихме всички лектори от първия ден на едно от най-големите икономически събития, провеждани у нас.

Днес ще се спрем на спийкърите от втория ден на мероприятието.

Форумът Шумът на парите, организиран от Profit.bg, ще се проведе на 2 и 3 юни, като и тази година, заради епидемиологичната обстановка в страната, ще е изцяло онлайн.

Ще се излъчва на Profit.bg, фейсбук страниците на Profit.bg и Novini.bg, както и в YouTube.

Ето какво ни очаква на 3 юни (четвъртък):

Панел Банки - 3 юни, 9.00 – 10.00 ч

Екатерина Кирилова, директор управление Продажби, Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк, ще е единствената дама в този панел. Сред господата личат имената на Асен Ягодин, член на УС и изпълнителен директор на Пощенска Банка, Кристоф Де Мил, Член на Кънтри тийма на КВС Груп за България, изпълнителен директор Финанси и иновационен лидер на Обединена Българска Банка, както и Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор и член на УС на Българо-американска кредитна банка.

Сред участниците в панела са и Александър Димитров, член на Управителния съвет на TBI Bank и Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център, който след 11 години като неизменен модератор на дискусията ще се включи за първи път като лектор.

Неговото място като водещ на този панел ще заеме колегата ни Иван Нончев.

Панел Employer Branding, 10.30 – 11.30 ч.

Новият панел в тазгодишното издание на Шумът на парите ще представи гледната точка на няколко водещи компании от различни сектори. Ще чуем мнението им за най-ценните качества, които работодателите търсят днес и как компании се стараят да запазят кадрите си.

Сред лекторите личат имената на Даниела Долапчиева, директор Човешки ресурси за Европа на Sutherland Global Services, Деница Стоянова, главен координатор Човешки ресурси в Уникредит Булбанк, Цвета Величкова, директор „Човешки ресурси“ в Каменица АД и Петър Торнев, директор на Технологичния център на Аксенчър в България.

Модератор на панела ще е Мария Желязова, ръководител на отдел „Корпоративни комуникации“ в TBI Bank.

Панел Имоти, 12.00 – 13.00 ч.

Една от най-дългоочакваните дискусии, както и в предходните години, ще е имотната, която ще ни даде отговор на въпроса дали жилищата у нас ще продължат да поскъпват и в следващите месеци и години.

Ще получим експертен анализ и на данни за големите градове у нас – София, Пловдив и Варна, както и част от най-продаваните имотни проекти в страната.

Първата част на дискусията, която ще се води от Иван Велков, ще представи гледната точка на инж. Пламен Андреев, управител на Планекс Инвест, Иван Козаров, търговски директор в ARCO REAL ESTATE, адв. Николай Поппалов, председател на Съвета на Директорите на Leno и Михаил Чобанов, основател и собственик на BULGARIAN PROPERTIES.

Във втората част ще чуем и мнението на Иглика Йорданова, управляващ партньор в Colliers, Антон Андонов, изпълнителен директор на ЕРА България и независимият консултант по бизнес инвестиции в недвижимите имоти Стефан Димитров.