Ако все още търсите алфа мъжкар, вероятно е време да преразгледате това.

Вярвате или не, бета мъжете не са по-лоши - всъщност, те може дори да са по-добри от алфа представителите на силния пол.

Напористият дух и сила създадоха рецепта за привличане на всяко момиче. Оказва се обаче, че бета мъжете завладяват все повече сърцата на нежната половина от човечеството.

Bright Side обяснява защо жените харесват бета мъже, докато алфа мъжкарите остават встрани:

Те ​​са скромни господа

Бета мъжете не са плашещи, за разлика от доминиращите алфи. Последните са прекалено амбициозни и затова понякога са твърде напористи. С бета мъжете, поради склонността им да избягват конфликти, винаги ще имате думата и ще бъдете чути.

Освен това бета версиите на силния пол се характеризират с по-ниски нива на стрес от повечето алфи, което е друга точка в тяхна полза.

Поемат своя дял от домакинската работа

Бета никога не се мръщи, ако се налага да мие съдове или да пусне прахосмукачка. Няма да го чуете да казва: „Това не е мъжка работа.“ Ако види купчина пране, зарежда пералнята. Така ще имате повече време за други неща, освен да вършите домакинска работа.

Не са контролиращи

За разлика от алфа мъжете, бета не се стремят да бъдат доминиращите във връзката. Равенството е ключово, когато става въпрос за живот с бета. Макар да ви звучи забавно да се срещате с алфа, имайте предвид, че те са ужасно егоистични.

Те са лоялни и подкрепящи

Бета мъжете не се опитват да постигнат най-високи резултати по мачо скалата. Те обикновено са добри момчета - надеждни и винаги подкрепящи. Ето защо са и перфектни бащи. Бета мъжът може да даде пример за това как да уважаваме жените и да разрешаваме конфликти с думи, а не с юмруци.

Така че, ако сте влюбени в бета, пригответе се за безусловна любов и сигурност.

По мъже в какви коли се заглеждат жените Направете своето предположение преди да прочетете тази статия

Няма да ви карат да си стоите у дома

Бета мъжкарят, всъщност, е чудесна половинка за силната и независима жена. Чувствайте се свободни да правите това, което ви харесва - да работите или да си стоите вкъщи. Този тип момчета не се чувстват застрашени, ако сте по-успешна от тях.

Излизането с бета е забавно

Ако сравним алфа и бета, последните са по-добри спътници. Доминиращите мъже винаги трябва да се уверят, че са в центъра на вниманието. Това носи много проблеми, защото те не приемат добре отхвърлянето. Опитват се да се доказват и е възможно да се държат грубо, заради което вечерта ще е съсипана.

За щастие, нищо подобно не се случва в компанията на бета мъж. Тези момчета просто се забавляват и никога не се опитват да бъдат такива, каквито не са.