Скалите също си вземат душове.

Докато знаменитости продължават да си признават колко рядко се къпят, Дуейн „Скалата“ Джонсън иска едно нещо да бъде ясно – той е от типа хора, които се къпят по три пъти на ден.

Джонсън се включи в дебата в Twitter, отговаряйки на свой фен, който се надяваше Скалата да не е от “миризливите” и сподели със света навиците си по отношение на вземането на душ.

“Не, аз съм пълна противоположност на знаменитостите, които “не се къпят”, написа Джонсън, слагайки и емоджи на сапун.

“Душ (студен) след като стана от леглото за започване на деня. Душ (горещ) след тренировка и преди работа. Душ (горещ), след като се прибера у дома от работа. Мия си лицето, тялото, ексфолиирам се и пея (фалшиво) под душа.”

Джонсън след това отговори на друг потребител, който му зададе въпрос дали неговите навици по отношение на къпането “не са по-странни, отколкото некъпането,” заявявайки, че “в тях няма нищо странно.”

“Тренирам по два пъти на ден и работя по над 12 часа. Къпя се по три пъти. Лесно е да се разбере,” заяви Джонсън.

Скалата, разбира се, има малко по-различни навици, в сравнение с някои други знаменитости, пише Complex.

По-рано този месец Аштън Къчър и Мила Кунис взеха участие в подкаста Armchair Expert, споделяйки колко често вземат душ самите те и децата им.

Звездна двойка обяви, че къпе децата си само, ако изглеждат мръсниМила Кунис и Аштън Къчър споделиха интересни виждания относно личната хигиена

Само седмица след това Кристен Бел и Дакс Шепърд също изказаха своето мнение по темата, с което учудиха доста хора.

Още една звездна двойка обяви, че рядко къпе децата сиСамо седмица след като Мила Кунис и Аштън Къчър обявиха, че къпят децата си само “когато видят мърсотия по тях,” Кристен Бел и Дакс Шепърд също изказаха своето мнение по темата.