Да имаш голямо семейство е благословия. Но и много сериозно предизвикателство.

Колкото по-голямо е семейството, толкова по-динамично, хаотично и интересно е ежедневието.

Саймън Хупър, който е баща на четири деца, документира реалността да живее с пет жени у дома в своя супер популярен акаунт в Instagram - Father of Daughters.

Снимките и придружаващите ги истории са абсолютно брилянтни и си заслужават да им отделите време. Те не се захаросани, показват просто един татко, който е честен за това какво е да отглеждаш четири дъщери и реалността да имаш голямо семейство в съвременния свят, посочва BoredPanda

Саймън е автор и на книгата Dadlife: Family Tales from Instagram's Father of Daughters, разказваща неговото приключение в Страната на родителството. В книгата той описва какво е да живееш в дом, доминиран от жени и трансформацията му от „мъж-дете“ в пълноценен татко.

„Това е историята на моето пътешествие към родителството - от това да бъда 24-годишен мъж-дете без представа за какво става въпрос като баща, до мястото, където се озовавам днес: самотният представител на мъжкия мол в домакинство от пет жени, или с други думи, доминиран“, пише той в книгата си.

Какво е да живееш с 27 майки и 150 братя и сестри?Различните рядко срещани религии и нетрадиционни вярвания събуждат любопитството на хората и поставят много въпроси на масата

„Нашата къща сега е известна като„ мястото, в което тишината дойде да умре.“ Тук също ще намерите килими, съставени от 50% пайети и където има повече розови плюшени животни, отколкото при специалист по далтонизъм. Но не бих променил нищо. Тези хора са моят живот“, отбелязва Саймън.

Той посочва, че семейството му означава всичко за него и че той не може да си представи живота без жена си и четирите си дъщери.

В момента Саймън има невероятни 885 000 последователи в Instagram.

Той стартира Instagram акаунта си през февруари 2016 г., след като решава, че светът трябва да види реалността на един модерен баща. Неговите прозрения са честни, забавни, без всякакви преструвки и това кара последователите му с нетърпение да чакат нови публикации.