Идиличен дом на брега на остров в Темза, който може да се похвали със собствен пристан, се продава за излезе на пазара за страхотните 2.09 милиона евро.

Къщата предлага зашеметяваща гледка към реката, два самостоятелни кея и обширно открито пространство за забавление, включващо хидромасажна вана.

Невероятният имот се намира на остров Троулок, близо до Тедингтън в Мидълсекс. Островът е дълъг по-малко от километър и е на 10 метра от брега, достъпен с ферибот.

На острова има 29 бунгала, както и клубна къща и фитнес зала на Royal Canoe Club, както и гориста местност в единия му край, която е убежище за диви животни, включително прилепи, сови и различни водолюбиви птици.

Островът, както много на Темза, се е променил с времето. Името Троу идва от тип шлеп със средно тегло 50-60 тона, а през 1910 г. на парчето земя се намира фирма за строителство на лодки.

Имотът разполага с жилище с площ 141 кв. метра с отворена кухня/трапезария/хол, мокро помещение, четири спални и три бани.

В градината има и малко студио с баня, което може да бъде перфектен домашен офис или допълнителна опция за настаняване на гости.

Тедингтън е на пет минути с кола, а Ричмънд и Кингстън също се намират на кратко разстояние, посочва Daily Mail.

От Savills посочват: „Възможността да притежавате имот и да живеете на един от островите на река Темза не се отваря твърде често, така че пускането на пазара на имот на остров Троулок е невероятно вълнуващо.

Само един от 29-те имота на острова, това е красиво реновиран дом с фантастична гледка към реката, оборудван с отделно студио, което го прави идеален за работещите от вкъщи или търсещите максимално спокойствие".