Докато у нас термометрите за пореден ден отчитат все по-високи температури, а дъжд няма, на хиляди километри се изсипват проливни дъждове.

Пренасяме се в Ню Йорк, където в началото на седмицата собственик на микробус видя как возилото му пропада в образувала се яма на пътя.

Човекът прие философски нещата.

Моментът на падането на микробуса в ямата е добре запечатан от камерите на местната телевизия CBS2. Видеото веднага стана популярно в интернет, развълнувайки милиони хора.

Дупката на пътя се е оформила в Бронкс. Докато репортерите предават от мястото на събитието как две коли са в непосредствена опасност от пропадане в нея, точно това се случва.

Микробусът полита в бездната, пише Money Control.

Собственикът на возилото Тони Пападопулос приема загубата му философски. Той дори казва, че инцидентът го прави щастлив.

"Добре съм. добре съм. Загубих микробуса. Това е животът", казва той пред CBS2.

Кола пропадна в огромна дупка заради срутена канализацияШофьор се размина на косъм от смъртта сред хаоса на бурята Киара, която вилнее над Стария континент

"Защото загубих микробуса си, не искам да бъда тъжен или ядосан. Искам да съм щастлив", допълва Пападопулос.

Добрата новина е, че няма ранени. Местните жители са притеснени само за доставките на вода.

"Миналата година стана същото на 15 август. След това ремонтираха пътя и водоснабдяването, три месеца и нямахме вода. Сега пак няма да имаме, разбира се", казва Джой Саада.

Сега местните власти ще направят разследване дали инцидентът от понеделник не е свързан с друга яма на пътя, отворила се по-рано тази година.