Известните хора по много неща приличат на нас.

Т.е. и те си имат странни навици, причудливи изисквания и правят избор, базирайки се на свои приоритети, а не на общоприети.

Можете да се убедите в това, когато разберете какви коли през годините са купували Джъстин Бийбър, Роналд Рейгън, Джордж Клуни, Даниел Радклиф и други.

Джъстин Бийбър - Fisker Karma

Бийбър добива популярност още през тийнейджърските си години. Когато става достатъчно голям, за да може да шофира, разполага с толкова пари, за да си купи какъвто иска модел.

Само че се спира на Fisker Karma, която впоследствие покрива цялата с хром, пише Slash Gear.

Will.i.am - Delorean

Джордж Клуни - Tango 600

Папа Фрациск - Renault 4

Ludacris - Acura Legend

Едно от най-разпознаваемите имена в хипхопа е Ludacris. Той може да се похвали с успешна и плодотворна кариера. Сред най-любимите му коли, купени през годините, е странната Acura от 1993 г.Роналд Рейгън - Subaru BRAT

40-ият президент на САЩ е сред най-известните имена в тази класация. Той играе в Холивуд известно време, преди да продължи кариерата си в политиката.

Част от това, което го води в Белия дом, е добре планирана кампания, която често го показва като груб човек и каубой, обичащ живота на открито, подобно на ролите му в киното. Това е образ, който работи, но изглежда в противоречие с едно от любимите му превозни средства - Subaru BRAT.

Много преди да влезе в Белия дом, Рейгън притежава ранчо в Калифорния - Rancho del Cielo. Сред превозните средства, използвани в ранчото, е Subaru BRAT. Да се кандидатираш за президент и да бъдеш видян в японско превозно средство, особено в началото на 80-те, е много лошо.

Сони и Шер - Mustangs

Възходът на Шер до суперзвезда, певец и актьор, започва в средата на 60-те години като част от дуото съпруг и съпруга Сони и Шер.

По някое време те купуват два нови Ford Mustang и веднага ги изпращат на Джордж Барис за персонално оформление. Известен със създаването на такива необичайни творения, като оригиналния Батмобил, Барис е един вид гениален луд на поръчковите коли и превръща мустангите на Сони и Шер в абсолютни пародии.

Рапър притежава над 100 автомобила, но няма шофьорска книжкаРапърът отдавна е колекционер на автомобили

Даниел Радклиф - Fiat Punto

Подобно на Бийбър, Радклиф натрупва солидно състояние, преди да навърши възрастта, на която може да кара кола. Въпреки няколкото милиона в банковата си сметка, той купува след 18-ия си рожден ден не Lamborghini или Ferrari, а Fiat Punto Grande.

Актьорът се спира на возилото заради загрижеността си за околната среда. Този модел е с много висок рейтинг за екологичност.

Елвис Пресли - Messerschmitt 200

Елвис Пресли се слави с редките коли, които притежава. Някои от тях са шантави. До колекцията от поръчкови автомобили може да се види Messerschmitt 200 - малка немска кола с две седалки, разположени редом и задвижвана от двигател на мотоциклет.

Джей Лено - Ecojet

Джей Лено за нищо на света няма да си купи FerrariТВ водещият е обект на завист от мнозина заради великолепната си колекция от коли

Джъстин Бийбър - Rolls Royce Wraith

Бийбър има специфичен вкус за коли и това се подразбира от второто негово возило в класацията. Това е Rolls Royce Wraith.

Историята на придобиването на отвратителната кола започва един ден, когато Бийбър харесва концепт на Rolls Royce и плаща за него. Тъй като впоследствие става ясно, че той не може да бъде реализиран, се търси алтернатива.

Така е създаден персонализиран Rolls Royce, наречен Uriel, който имитира много от дизайнерските елементи на прототипа. Той е базиран на стандартен Wraith и може би трябваше да остане такъв. Колата е доказателство, че само защото можете да купите нещо, това не означава, че трябва да го направите.

Шакил О`Нийл - Jeep Wrangler

Световно известният баскетболист има внушителен ръст, което предполага купуване на доста неща по поръчка. Точно такъв е случаят и с Jeep Wrangler. Това возило е подходящо за гигант!

Над проекта работи компанията West Coast Customs, която обича предизвикателствата. Тя взема Wrangler с четири врати и слива предните и задните врати в една и премества предните седалки там, където по принцип са задните седалки. Завършеният Jeep изглежда напълно естествен и дава на Шакил О`Нийл достатъчно място да се отпусне.