Адел се обяви против скорошната вълна от хора, които хвърлят предмети по музикантите на сцената.

Британската певица беше заснета да държи T-shirt gun (устройство, което се използва за изстрелване на тениски в тълпа от хора по време на събития с цел популяризиране на отбор или марка), докато говори пред публиката в Caesars Palace, където се провежда шоуто ѝ Weekends With Adele.

„Забелязали ли сте как хората забравят как да се държат възпитано по време на шоу? Те просто хвърлят глупави неща на сцената, виждали ли сте ги?“, каза Адел. „Предизвиквам ви. Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия“, добави Адел, след което стреля с устройството за тениски в тълпата, пише The Guardian.

Миналата седмица Пинк спря представление в Лондон, за да се обърне към фен, който хвърли торба с праха на майка си на сцената. „Това ли е вашата майка?“ се чува да пита американската певица на кадри от инцидента. „Не знам как би трябвало се чувствам в момента.“

Също миналата седмица американската кънтри-поп певица Келси Балерини беше ударена в лицето от предмет по време на шоу в Айдахо. „Ако има моменти, в които не се чувствате в безопасност, моля, уведомете някой около вас“, каза Балерини след това.

Миналия месец поп певицата Бебе Реджа беше ударена в лицето от телефон, хвърлен от фен по време на концерт в Ню Йорк, оставяйки я с насинено око. По-късно 27-годишен мъж беше задържан и обвинен в нападение.

Ден по-късно човек изскочи на сцената по време на шоу на Ava Max в Лос Анджелис, удряйки певицата толкова силно, че „одрасква вътрешността на окото ѝ“, според нейния туит.

Миналата година Стив Лейси разби iPhone, който беше хвърлен от фен на сцената, а Лейди Гага беше улучена с кукла, докато пееше в Торонто.