Астрологични акценти за 2012-та година

5401
Астрологични акценти за 2012-та година

Каква ще е 2012-а за нас? Как ни влияят планетите? Какво да избягваме да правим, когато разположението им не предвещава късмет? Ето някои акценти от астролога на bTV Алена:

Меркурий
Когато Меркурий е ретрограден, зачестяват катастрофите, производствените аварии, междудържавните конфликти, атентатите, военните действия, нещастните случаи с фатален край. Правилно е да не бъдат подписвани договори за съдружие, защото проблемите след това са неизбежни. Договорите за покупка на предмет или услуга могат да се окажат сгрешени и да донесат бъдещи вреди.

Подаването на документи за пенсиониране също трябва да бъде забавено и да се направи, когато Меркурий не е ретрограден, защото е възможно да възникнат неочаквани проблеми и пенсията да не е в размера, който ви се полага, или пък целият процес да продължи неочаквано дълго без някой да може да ви отговори защо пенсионирането се бави. Проблеми може да има и заради административна грешка, която след това трудно ще поправите. Ако си създадете проблеми след пенсиониране по време на ретрограден Меркурий, те ще продължат толкова години, колкото дни от датата на допуснатата от вас грешка продължава ретроградността на планетата, ако не се коригират при следващата й ретроградност.

Както много пъти досега съм казвала, ретроградният Меркурий не пречи на сключването на брак и не създава проблеми в семейството, ако младоженците са избрали подходящия ден за целта и не са в период на Съдбовна забрана за брак.

12 март - 1 април - Меркурий е ретрограден в Овен
Много хора ще бъдат неконтролируеми в отношенията си с околните. Нито ще бъдат разбрани, нито ще бъдат приети, а след време ще се питат откъде от нищото се появи този нов враг в техния живот. Ще са забравили, че са говорили, без да мислят. Наранявали са с действия и думи. Безпричинно, но ежедневно ще демонстрират собственото си величие, независимо че може да го няма и да крие комплекси.

2 - 3 април - Меркурий е ретрограден в Риби
Длъжни сме да се научим да гледаме реално на света и събитията. Трудно, но все пак е нужно да превъзмогнем лутането си в неясни философски теории.

15 юли - 7 август - Меркурий е ретрограден в Лъв
Опитваме се да си извоюваме признание, да се наложим над другите, като възвеличаваме незаслужено и без покритие егото си, защото се дразним, че някой властва над нас.

8 - 26 ноември - Меркурий е ретрограден в Стрелец
Много от хората ще се стремят да намерят своето място в света, в който са се появили. Малцина обаче ще намерят правилния отговор. Ретроградният Меркурий тласка към разпиляност. Тя от своя страна ражда грешки, които ще доведат до проблеми през следващите 18 години за този, който ги е допуснал, а това е огромен период от човешкия живот.

25 май - 7 юни - Меркурий е на своя трон в Близнаци
Ще успяват хората, родени в Близнаци, както и тези, които имат Луна или асцедент в този знак. Да внимават обаче онези, които в рождената си звездна карта имат струпване на планети в Близнаци, за да избегнат провалите заради постоянното разпиляване към различни цели.

Венера
16 май - 27 юни - Венера е ретроградна в Близнаци
Променливи сме в чувствата си. Имаме задачата да се научим на вярност във връзките си и на отговорност в личните отношения. Ако градим живота си на основата на стари, внезапно изплували спомени, ще страдаме.

6 март - 3 април - Венера е на своя трон в Телец
Орисани на успех са всички родени в Телец, както и тези, които имат асцедент или Луна в Телец. Предупреждението е към хората, които имат струпване на планети в Телец в рождения си хороскоп. Ще имат проблеми заради опитите на конкуренти да им вредят и ще се наложи да се справят с изблика си на яростен всепомитащ гняв, който няма да се отрази добре и на тях и на потърпевшите.

29 октомври - 22 ноември - Венера е на своя трон във Везни
Успехът е за родените във Везни, с Луна или асцедент във Везни. Ако имате струпване на планети във Везни в рождения си хороскоп, не е изключено да страдате от липсата на красота и хармония в живота си, като това важи и за хората, които се занимават с изкуство. По-добре е да си вземат отпуск и да заминат на почивка.

Марс
Пропуските и грешките във времето, когато Марс е ретрограден, орисват с проблеми толкова години, колкото са дните на властта на ретроградния Марс. Внимавайте, защото те са много и не си струва да ги проваляме. Ретроградният Марс ни дава знанието, че сме били неспособни да използваме градивно енергията си в предишните си прераждания и сега е дошло време да се научим да го правим, а не да я превръщаме в агресия и тормоз на околните.

24 януари - 14 април - Марс е ретрограден в Дева
Предупреждава ни, че ще премахнем по-лесно комплексите си и ще заживеем спокойно, ако се научим да приемаме хората, такива, каквито са, без да се опитваме да ги променяме.

Автор: Теодор Минчев

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

Депозитът „Всичко е точно“ е специално за вас