С всяка изминала година в Admiral Markets се стремим да осигурим среда, ориентирана към клиента. Поредното доказателство е новият ни КОНКУРС ЗА ТЪРГОВИЯ с реални сметки.

Всеки, който притежава реална сметка с нас ще може да участва в Конкурса ни за получаването на голямата награда MacBook pro 2015 silver 13″, която ще бъде връчена от Admiral Markets на 4 април.

Също така, нашите колеги ще Ви помагат всеки ден от понеделник до петък от 9 до 18 часа.

Отново Милен Радуканов, Kristina Nova, Мирослав Димитров, Антони Рикев "WahTony", Пламен "Зафая" Зафиров и Радослав "Ривърман" Славчев застават зад нас за приканване на обществеността към по-отговорни сделки и инвестиции на капиталовите пазари. Ангажирайте се, че ще търгувате информирани, правилно напътствани и с регулиран брокер.

Ние изпълняваме нашия ангажимент като Ви предлагаме едни от най-добрите условия и бонуси за търговия.

Регистрирайте се сега*

Всичко най-хубаво,
Admiral Markets и неговите поддръжници

Ако имате някакво затруднение, моля пишете ни на info@forextrade.bg.

*ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА РИСК: Търговията на финансовите пазари чрез използването на договори за разлика (CFD)може да бъде рискована и може да не е подходяща за всички инвеститори. Вие може да претърпите загуба, равна на или по-голяма от размера на инвестициите Ви. Поради тази причина не трябва да инвестирате рисков капитал или пари, които не може да си позволите да загубите. Уверете се, че разбирате всички рискове, свързани с търговията. Използването на услугите на Admiral Markets предполага поемането на всички рискове, свързани с търговията.