Финансовият консултант Стойне Василев издаде нова книга по лични финанси и инвестиране.

Нейното име е „Умни пари“. Тя представя на читателите доказани техники за финансова независимост, а също така може да ни помогне много и по пътя ни към финансовия успех.

Тази книга е за теб, при положение че:

- искаш да направиш първата стъпка в света на личните финанси и инвестирането, но се нуждаеш от подкрепа и напътствия;
- имаш желание да повишиш финансовата си грамотност и да живееш по-добре;
- си професионалист в своята дейност, но нямаш достатъчно свободно време, за да се грижиш за управлението на своите пари;
- търсиш инвестиции с по-висока доходност от тази по банковите депозити;
- искаш да осигуриш средства за образованието на децата си или своите достойни старини.

Тя ще ти даде практични съвети и ще те насочи по пътя към финансовата независимост.

Стойне Василев е независим финансов консултант, инвеститор, предприемач и собственик на най-популярния сайт за лични финанси - SmartMoney.bg, както и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. През 2014 година напуснах корпоративния свят, за да се отдам на моята страст – да помагам на хората да повишават финансовата си грамотност.

Обобщил съм и уроците, които научих от хората, с които работя индивидуално през последните няколко години. Много от тях са с нетно богатство от над 1 милион лева. В това ръководство ще ви споделя само доказани във времето принципи и техники, които ще ви служат до края на живота. Заедно ще извървим, стъпка по стъпка, пътя към финансовия ви успех и живота на мечтите ви.

Книгата „Умни пари“ може да се поръча от този линк.