Според британското издание Tatler кралицата и Меган Маркъл заедно с Амал Клуни и Хари Стийлс са сред най-добре облечените личности за 2018 година, съобщават от The Independent.

Изглежда, че кралската фамилия доминира, присъствайки в списъка с петима свои представители - 5 годишният принц Джордж, неговата майка - Херцогинята на Кембридж, най-новият член на кралското семейство и херцогиня на Съсекс - Меган Маркъл, херцогинята на Корнуол и, разбира се, Нейно величество.

Кралицата е на върха на списъка, благодарение на "ярките основни цветове", към които се придържа и любовта й към флоралните мотиви. Херцогинята от Кеймбридж пък бе похвалена за това, че няколко пъти избра една и съща визия за различни поводи, а също и за склонността й да пазарува както висок клас луксозни марки, така и конфекция.

Не е изненада, че и херцогинята на Съсекс се присъединява към списъка след сватбата си с принц Хари по-рано тази година.

"Калифорнийската булка на принц Хари ни разби с роклята си от Givenchy и демонстрира способността си да предефинира съвременния кралски стил с всяко следващо появяване.", споделят от списанието, цитирани от The Independent.

Принц Джордж пък по очарователен начин "напомня стила на Кристофър Робин" с гардероба си, в който присъстват къси панталони, дълги чорапи и гащеризони.

A post shared by Tatler (@tatlermagazine) on

Диа Лупа бе похвалена за външния си вид, както на сцената, така и извън нея, особено в комбинация с нейните "невероятни коремни мускули".

Сред мъжете, които са включени в списъка, са певецът Хари Стийлс и актьорът Даниел Калуя, който е описан като "елегантен и привлекателен".

В списъка са включени и редица имена от висшето общество, включително лейди Жан Кембъл, Деби фон Бисмарк, Сабин Гети и графинята на Морнингтън.