Вече прекалено дълго спазваме ограниченията, въведени срещу пандемията от COVID-19, така че всички средства за борба със скуката са приемливи.

Заобиколени сме от едни и същи стени и предмети до такава степен, че някои от нас са започнали да гледат на тях различно.

Или поне този моден дизайнер от Чили определено го направи.

28-годишният Фелипе Кавиер започва да създава тоалети, вдъхновени от различни предмети от бита - от почистващи продукти до храни и напитки.

Нестандартното му мислене го превръща в хит в Instagram, разказва BoredPanda.

Много хора не знаят, че Tommy Hilfiger не е просто марка, а реален човекВъпреки богатата история на марката обаче, изненадващо голям брой хора не са запознати с факта, че Tommy Hilfiger е име на човек, който все още е жив и продължава да управлява едноименната си компания

Идеята на Кавиер да съживява предмети чрез уникалния си външен вид се корени в невероятната му способност да гледа на ежедневните неща по различен начин.

Той стартира със създаването на тоалети, базирани на почистващи продукти, които постигат огромен успех в Instagram.

След това добавя и други елементи, като храни и напитки, в колекцията си. Интересът му към почистващите продукти не е случаен - признава, че харесва чистенето от ранна възраст, тъй като го отпуска и дори е разработил свои собствени формули за почистване.

Кавиер създава стилен външен вид от глава до пети, който прилича по цветова палитра на опаковката на добре познати почистващи продукти, храни и напитки.

В кратките си видеоклипове в Instagram той показва тоалетите с много подходящ реквизит, като тиган или отварачка за консерви.

"Дори и най-простият артикул може да привлече вниманието. Можете да се вдъхновявате от обикновени неща всеки ден", казва Кавиер в кратко интервю за чилийския вестник Las Últimas Noticias.

Той добавя, че дори килим или препарирано животно могат да бъдат интересно вдъхновение и си спомна как Moschino пуска колекция от дрехи, вдъхновени от почистващи продукти през 2016 г., както и парфюмни бутилки под формата на спрейове за почистване.

Така че може би следващия път, когато имате нужда от вдъхновение за стил, би било добре да се огледате с отворен ум, защото от това могат да се получат страхотни неща.