Victoria’s Secret, която беше популярна със своите наистина безупречни ангели през годините, вече е в ново "тяло".

Лицата на VS Collective са седем жени, които наистина променят играта и това е само началото, посочва Bright Side.

Victoria’s Secret е основана през 70-те години - малко след като Рой Реймънд се опитва да купи бельо за жена си и си тръгва недоволен от грозните найлонови нощници с флорален принт, които се предлагат в магазините.

Оттогава марката се превърна в емблема на красиво бельо, домашно облекло и разбира се - великолепните си супермодели, известни още като ангели, представени през 1998 г.

Вижте кои представителки на нежния пол заеха местата на едни от най-популярните модели в света, превръщайки се в съвременни ангели:

Адут Акеч

Адут Акеч е модел, бежанка и поддръжник на психичното здраве. Родена през 1999 г., тя дебютира като модел през 2017 г., а през 2018 и 2019 г. е избрана за „Модел на годината“ от models.com.

Приянка Чопра Джонас

Приянка Чопра Джонас не се нуждае от представяне - познаваме я като актриса, продуцент, певица, предприемач и други. Победител в конкурса "Мис Свят 2000", тя популяризира социални каузи, като правата на жените, защитата на околната среда и равенството между половете.

Палома Елсесер

Палома е родена в Британия, като днес е плюс сайз модел. Тя е открита в Instagram от известния гримьор Пат Макграт и оттогава дефилира за марки, като Nike, Fenty Beauty и Mercedes-Benz, а наскоро се появи и на корицата на списание Vogue.

Аманда де Каденет

Аманда де Каденет - журналист, фотограф, основател на GirlGaze и защитник на равенството, се присъединява към екипа на VS, като ще бъде водеща на подкаст, в който членовете на VS ще споделят забележителни истории и перспективи.

Меган Рапино

Меган Рапино е активистка на ЛГБТ общността и професионален футболист. Тя завоюва множество златни медали от олимпийските игри в Лондон през 2012 г., от Световната купа на FIFA за жени през 2015 и 2019 г., като беше обявена за най-добрия играч на FIFA за жени през 2019 г.

Victoria’s Secret – сексът вече не продаваЖените вече търсят различен вид бельо и различен вид ценности. Вместо сутиени с подплънки за 60 долара, които продават мъжки фантазии, те избират по-евтино бельо, при което приоритет е техният личен комфорт

Валентина Сампайо

Валентина Сампайо е бразилска ЛГБТ активистка, актриса и модел. През август 2019 г. тя се превърна в първия транссексуален модел на Victoria’s Secret. Защитник е на трансджендър равенството и се бори срещу дискриминацията на транссексуалните хора в родната си страна.

Айлин Гу

Айлин Гу, само на 17 години, е световна шампионка по фриски, защитник на правата на младежта и жените.