Ски сезонът почти настъпи, което означава, че е крайно време да започнете да планирате своето епично бягство в планината.

evoJets и Snake River Sporting Club ново преживяване в Джаксън Хол, Уайоминг, предлагат да нападнете пистите със стил, а не заедно с тълпите.

Luxury Sports and Après Ski Experience предлага "зрелищни приключения с девствената пустиня на Уайоминг за фон", обясняват от Snake River на уебсайта си.

То включват двупосочно пътуване с частен самолет, организирано от evoJets на неговия Heavy Jet - най-удобния и просторен самолет във флотилията на компанията. В пакета има още пет нощувки в луксозна хижа, ежедневни зимни спортове, много активности след ден, прекаран на пистите, както и първокласни ястия.

Но това съвсем не е всичко, посочва T+L.

Пакетът включва и двупосочен транспорт до летището, зареден хладилник в хижата, ежедневни дейности и луксозни принадлежности на място, както и частен шатъл, за да се насладите на алпийски ски в планинския курорт.

Но истинският скъпоценен камък тук е фактът, че Luxury Sports and Après Ski Experience предлага и хели-ски приключение за двама, което стартира от частната хеликоптерна площадка, разположена в имота.

След дълъг ден на каране на ски, гостите могат да се поглезят с масаж в стаята, включен в цената.

Ако това не е достатъчно, могат да добавят и няколко а-ла-карт артикула към пътуването си, включително достъп до най-добрите демо ски, две ски якета Moncler, два чифта луксозни ски очила и дори ден за каране на шейни с кучешки впряг за двама.

10 места в Източна Европа, които да посетите през зимата За ски, спа процедури, развлечение или просто от любопитство

Пакетът може да се резервира за пътувания от 1 декември 2021 г. до 7 април 2022 г. Цените започват от 84 485 долара за двама.